
Järjestä herkulliset kahvikutsut
Tarjoa kahvikutsuilla lohipiiraita, uunissa käytettyjä appelsiineja ja terveellistä raakakakkua.
Taio nämä herkut kahvipöytään:
Makeuta herkut siirapilla
● Agavesiirappi on juoksevaa ja vaaleaa. Meksikolaisesta kasvista saatava ”hunajavesi” on sokeria makeampaa. Se sopii jälkiruokiin, maustamiseen ja leivonnaisiin yksin tai korvaamaan osan kiinteästä sokerista. Agave saattaa ruskistaa paistettavat leivonnaiset tavallista nopeammin.
● Kookossiirappi valmistetaan kookoksen kukintojen mahlasta. Se on agavesiirappia paksumpaa. Kookossiirappi sopii jälkiruokiin ja maustamiseen.
● Glukoosisiirappi valmistetaan vehnätärkkelyksestä. Se on vaaleahkoa, paksua ja vähemmän makeaa kuin tumma siirappi. Se sopii erityisen hyvin kotijäätelön ja makeisten valmistukseen, koska glukoosisiirappi estää suurten jääkiteiden muodostumista jäädytetyissä herkuissa.