
Treeni ja ravinto
Hillotut appelsiininkuoret
Voit käyttää sokeroituja kuoria myös jogurtin, puuron, kiisselin tai myslin joukossa tai leivonnassa.
Valmistusaika 20 min + kuivattaminen 4 h
- 4 appelsiinia
- 1 ½ dl vettä
- 1 dl steviasokeriseosta
Lisäksi
- ¼ dl steviasokeriseosta
1. Pese appelsiinit hyvin kuumalla vedellä tai käytä luomuappelsiineja.
2. Leikkaa hedelmistä vain kuori ja suikaloi se.
3. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suikaleet veteen ja anna kiehua 1 minuutti. Valuta kuoret.
4. Lisää veteen steviasokeri ja kuumenna, kunnes se liukenee.
5. Lisää kuoret ja anna kiehua 10 minuuttia.
6. Kuivata kuoria leivinpaperin päällä 4 tuntia.
7. Voit pyöräyttää kuoret steviasokerissa juuri ennen tarjoilua. Kuoret säilyvät ilmatiiviissä tölkissä noin 3 vuorokautta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat