Treeni ja ravinto

Hillotut appelsiininkuoret

Voit käyttää sokeroituja kuoria myös jogurtin, puuron, kiisselin tai myslin joukossa tai leivonnassa.

28.9.2015

Valmistusaika 20 min + kuivattaminen 4 h 

  • 4 appelsiinia
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 dl steviasokeriseosta 

Lisäksi

  • ¼ dl steviasokeriseosta 

1. Pese appelsiinit hyvin kuumalla vedellä tai käytä luomuappelsiineja.

2. Leikkaa hedelmistä vain kuori ja suikaloi se.

3. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suikaleet veteen ja anna kiehua 1 minuutti. Valuta kuoret.

4. Lisää veteen steviasokeri ja kuumenna, kunnes se liukenee.

5. Lisää kuoret ja anna kiehua 10 minuuttia.

6. Kuivata kuoria leivinpaperin päällä 4 tuntia.

7. Voit pyöräyttää kuoret steviasokerissa juuri ennen tarjoilua. Kuoret säilyvät ilmatiiviissä tölkissä noin 3 vuorokautta. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt