Treeni ja ravinto

Gratinoidut appelsiinit

Gratinointi paahtaa appelsiinista juhlavan tarjottavan. Voit gratinoida myös mandariinejä ja greippejä.

28.9.2015

Valmistusaika 25 min 

  • 1 appelsiini/syöjä
  • 1 rkl intiaani-, kookos- tai agavesokeria 
  1. Halkaise appelsiinit. Leikkaa pohjasta pieni pala pois, jotta puolikas pysyy hyvin pystyssä.
  2. Ripottele sokeri appelsiinin pinnalle. 
  3. Kuumenna grillivastuksen alla 215 asteessa 15–20 minuuttia. Tarkkaile loppuvaiheessa pinnan väriä, sillä sokeri palaa helposti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt