
Janni Hussin suosikkiresepti: täytetyt endiivit
Fitnessmalli ja liikuntaneuvoja Janni Hussi huolehtii erityisesti proteiinin ja kasvisten määrästä ruoassaan.
kahdelle
valmistusaika 30 min
2 belgian endiiviä
1–1 ½ dl kalkkunan jauhelihaa
kookosöljyä paistamiseen
1 tl pilkottua, tuoretta inkivääriä
1 valkosipulin kynsi
1 tomaatti
1 paprika
kourallinen tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
ripaus indonesialaista satay-maustetta
1 avokado
1. Pese endiivit ja irrota lehdet. Anna kuivua.
2. Kuori pala inkivääriä ja valkosipulin kynsi. Pilko. Pese tomaatit ja paprika ja kuutioi. Hienonna basilika.
3. Kuumenna pannu ja lisää kookosöljyä. Paista kalkkunan jauheliha.
4. Lisää pannulle muut ainekset paitsi avokado. Anna hautua. Mausta.
5. Halkaise avokado, poista kivi, irrota hedelmäliha ja kuutioi.
6. Levitä täytettä endiivin lehdille ja lisää avokadoa.
Lue myös:
Kaisa Mäkäräisen suosikkiresepti: pestopasta
Oona Tolppasen suosikkiresepti: aamiaismunakas