Treeni ja ravinto

Kaisa Mäkäräisen suosikkiresepti: pestopasta

Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen syö paljon pastaa, josta saa nopeasti urheiluun tarvittavia hiilihydraatteja.

16.11.2016

yhdelle

valmistusaika 15 min

Pestokastike:

4 pientä valkosipulin kynttä

½ dl pinjansiemeniä

½ dl cashewpähkinöitä

1 dl parmesaanijuustoa

1 dl oliiviöljyä

1 ruukku basilikaa

ripaus suolaa ja pippuria

Lisäksi:

100 g pennepastaa

1. Laita valkosipulin kynnet,  siemenet, pähkinät, juusto ja osa öljystä tehosekoittimeen. Hienonna tasaiseksi.

2. Lisää loppu öljy sekä basilikat. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Valitse pastaksi vahva­rakenteinen laji, ­kuten penne. Keitä ­ohjeen ­mukaan.

4. Sekoita pestoa kuumaan pastaan. Säilytä ylijäänyt kastike jääkaapissa ja käytä parin päivän aikana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt