
Treeni ja ravinto
Kaisa Mäkäräisen suosikkiresepti: pestopasta
Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen syö paljon pastaa, josta saa nopeasti urheiluun tarvittavia hiilihydraatteja.
yhdelle
valmistusaika 15 min
Pestokastike:
4 pientä valkosipulin kynttä
½ dl pinjansiemeniä
½ dl cashewpähkinöitä
1 dl parmesaanijuustoa
1 dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa
ripaus suolaa ja pippuria
Lisäksi:
100 g pennepastaa
1. Laita valkosipulin kynnet, siemenet, pähkinät, juusto ja osa öljystä tehosekoittimeen. Hienonna tasaiseksi.
2. Lisää loppu öljy sekä basilikat. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Valitse pastaksi vahvarakenteinen laji, kuten penne. Keitä ohjeen mukaan.
4. Sekoita pestoa kuumaan pastaan. Säilytä ylijäänyt kastike jääkaapissa ja käytä parin päivän aikana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
