Treeni ja ravinto

Laura Lepistön suosikkiresepti: tuorepuuro

Entinen taitoluistelija ja urheilumarkkinointiyrittäjä Laura Lepisto syö nykyään fiiliksen ja nälän mukaan.

16.11.2016 | Päivitetty 16.9.2024

yhdelle

valmistusaika 10 min + yön yli jääkaapissa

2 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

1 dl hiutaleita (esimerkiksi tattaria tai kauraa)

vajaa rkl chiansiemeniä

1 rkl auringon-­­kukan­siemeniä

1 tl pellavansiemenrouhetta

muutama pähkinä

1 rkl raakakaakaojauhetta

Lisäksi:

hedelmiä kuten ananasta tai kiiviä

1. Laita kaikki puuron ­ainekset illalla kannelliseen purkkiin. Sekoita hyvin.

2. Nosta yöksi jääkaappiin. 

3. Viipaloi hedelmät ­aamulla puuron päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt