Treeni ja ravinto

Hyvää ilman gluteenia

Kun mittaat jauhot tarkasti, gluteenittomat herkut onnistuvat.

14.10.2015

Mehevät bagelit ja trendikäs galette maistuvat muillekin kuin keliaakikoille.

Leivo näitä gluteenittomia herkkuja:

Ei mitään perusjauhoja

  1. Psyllium on tehty Plantago Ovata kasvin siemenistä. Se antaa taikinaan sitkoa.
  2. Manteli ja pähkinäjauhot tuovat leivonnaisiin hieman pähkinäistä makua.
  3. Gluteenittomalla kaurajauholla voi korvata osan reseptin jauhoista.
  4. Kookosjauhoilla saa leivonnaiseen makeutta. Koska ne turpoavat, käytä niitä vain puolet ohjeen määrästä.
  5. Tattarijauhojen maku on voimakas. Kokeile niitä suolaisiin leivonnaisiin
  6. Maissijauho antaa kauniin keltaisen sävyn. Testaa niitä vaikka sämpylätaikinaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt