Kauneus ja Terveys

Haluatko tyylistäsi naisellisemman? Näillä vinkeillä onnistut!

Haluatko tyylistäsi naisellisemman? Näillä vinkeillä onnistut!
Naisellisen tyylin ei tarvitse tarkoittaa hulmuavia helmoja. Salaisuus piilee harkituissa yksityiskohdissa.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 3.8.2016

1. Lisää väriä tyyliisi. Kirkkaat värit ja kuosit piristävät toki pukeutumisessa, mutta samalla ne luovat vaikutelmaa naisellisesta tyylistä. Esimerkiksi sorbettisävyinen toppi vaaleanharmaan jakkupuvun kanssa on nappivalinta.

Jos kirkkaanväriset vaatteet tuntuvat pukeutumisessa liian ärhäköiltä, käytä värejä asusteissa. Esimerkiksi pirtsakka huivi voi olla juuri se puuttuva pala, jota asukokonaisuutesi kaipaa.

2. Alusvaatteilla on väliä. Kun puet vaatteiden alle puuvilla-alushousujen sijaan pitsiunelmat ja niihin sopivat rintaliivit, on olo taatusti naisellisempi! Pidä samalla huoli, että päälläsi on oikeankokoiset rintaliivit, jotka päällä koko olemuksesi on ryhdikkäämpi.

3. Lisää asukokonaisuuteen koruja – mutta harkiten. Älä kuorruta tyyliä, vaan valitse yksi näyttävä statement-koru.

4. Tunnista oma vartalotyyppisi. Kun tunnistat vartalotyyppisi, on sinun helpompi luoda vaikutelmaa naisellisesta siluetista. Esimerkiksi, jos olet vartalotyypiltäsi kapeaharteinen päärynä, lisäämällä volyymia yläosaan, saat vartalosi näyttämään enemmän tiimalasifiguurilta.

Vinkki: suosi mieluummin vartaloa myötäileviä vaatteita kuin väljiä, kaapumaisia asukokonaisuuksia. Esimerkiksi kietaisumekko on usealle vartalotyypille toimiva vaihtoehto.

5. Panosta kampaukseen. Tupeeraa, silota, kiepauta banaaninutturalle – hiustyylillä on suuri merkitys siihen, miltä ulkoinen olemuksesi näyttää. Jos muuta et jaksa, laita hiuksiin rusettinauha tai piippaa hiukset kiharalle.

6. Opi käyttämään korkokenkiä. Ja ei, sinun ei tarvitse harppoa megastiletoilla, vaan matalat korot riittävät. Ne tuovat ryhtiä ja itsevarmuutta olemukseesi.

7. Valitse asusteeksi tyylikäs käsilaukku, joka on kaukana maskuliinisesta salkkumallista.

8. Valitse päällystakiksi klassinen trenssi, joka myötäilee naisellista siluettia.

9. Lisää tyyliisi pitsiä, kerroksia ja peplum-helmaisia vaatteita. Kerroksilla, kolmiulotteisilla pinnoilla ja erilaisilla materiaaleilla luot vaikutelmaa naisellisesta tyylistä.

Edellä mainittujen vinkkien rinnalla on tietysti avuksi, jos opettelet käyttämään hameita ja mekkoja, jos ne eivät jo kuulu peruspuvustoosi.

Lue myös:

Kommentoi »