Kauneus ja Terveys

Helppo kesätyyli – pukeudu nyt näin!

Helppo kesätyyli – pukeudu nyt näin!
Seuraavat asukokonaisuudet ovat naurettavan helppoja, ja mikä ihaninta: ne pukevat jokaista vartalotyyppiä, eikä asukerrasta tarvitse pulittaa suuria seteleitä.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 6.7.2016

T-paita + culottes-housut

Väljä t-paita ja vajaamittaiset, suorat housut ovat täydellinen asukerta niin kesäkaduille kuin iltajuhliinkin. Hienostuneen asukokonaisuuden luot, kun valitset sekä ylä- että alaosan vaatteeseen saman värin tai noudatat lähisävyharmoniaa. Neutraalit värit, kuten musta, valkoinen ja nude toimivat aina. Asusteeksi riittää pitkä riipus tai kapea silkkihuivi.

Jos hartiaseutusi on leveä tai olet pyöreävatsainen, valitse yläosaksi t-paita, jossa on v-pääntie. Päärynä- ja tiimalasivartalo puolestaan sujauttavat paidan helman housun sisään korostaakseen kapeaa vyöräröä. Kapeaharteiset valitsevat myös näyttävämmän, lyhyen kaulakorun pitkän riipuksen sijaan: näin yläosaan saadaan kaivattua volyymia.

Housut 15 e, Zara. T-paita 15 e, H&M. Huivi 14,95 e, Lindex. Korolliset sandaalit 40 e, Topshop.

Suojavaate

Musta maksihame on vuodesta toiseen kesäklassikko, josta ei kannata luopua tänä suvenakaan. Se on toimiva jumitusvaate, silloin kun et jaksa miettiä päällepantavaa. Yläosaksikin käy mikä tahansa paita.

Jos kuitenkin haluat olla nyt ajanhermoilla, yhdistä hame olkapäät paljastavaan röyhelöpaitaan. Yhdessä maksihameen kanssa ne muodostavat parin, jolla korostat vaikutelmaa tiimalasisiluetista.

Vartalotyypistäsi riippuen valitse hame maksi- tai midimitassa, kellotettuna tai suoralla linjalla. Esimerkiksi lyhyt päärynä- ja omenavartalo suosivat kapeahelmaista, midimittaista hametta, joka paljastaa kapeat nilkat. Kiinnitä myös huomiota kenkävalintaan: matala korko piristää ja ryhdistää tyyliä aina!

Maksihame 39,95 e, Gina Tricot. Paita 13 e, Mango. Nahkasandaalit 54,95 e, Topshop, Zalando.fi.

Farkkuminin paluu

Muistatko? 2000-luvun alussa tuttunäky katukuvassa oli ohuet legginssit ja farkkumini. Nyt näyttävän paluun on tehnyt tuo ihanan kamala farkkuhame, mutta ilman sääskisuojaa eli legginssejä. Kaiva siis kaapista se vanha farkkumini: mitä enemmän tyylissä on millennium-vivahteita, sen parempi. Muista kuitenkin tämä: kun helma on lyhyt, pue yläosaan peittävämpi vaate. Esimerkiksi paitapusero tai collegepaita vie tyylistä mauttomuusvibat. Kun laitat jalkaan vielä matalat kävelykengät, olet kaukana 2000-luvun alun tyylistä.

Huomaa myös, että mallista riippuen minihame pukee jokaista vartalotyyppiä. Esimerkiksi päärynä- ja tiimalasivartalolle käy korkeavyötäröisempi, aavistuksen kellotettu minimitta, kun taas omenavartalo ja kärkikolmio suosivat suorempaa helmaa.

Farkkuhame 19,95 e, Gina Tricot. Paitapusero 35 e, KappAhl. Tennarit 54,95 e, Reebok, Zalando.fi.

Kommentoi »