Kauneus ja Terveys

Asiat, joita naiset eivät miehistään tiedä

Asiat, joita naiset eivät miehistään tiedä
Vasta julkaistussa brittitutkimuksessa kävi ilmi, etteivät miehet tiedä läheskään tarpeeksi tähdellisiä faktoja kumppanistaan. Noh, eivät naisetkaan tiedä kaikkea. Cosmopolitan kertoo, mitä naiset eivät miehestään tiedä.
Julkaistu: 29.1.2013

1. Exä

Mies ei kerro kavereilleen sinusta, vaan existään. Miehet pysyvät melko vähäsanaisina senhetkisestä kumppanistaan – toisin kuin naiset. Jos naisista pitää avautua, yleensä tarinat koskettavat ex-tyttöystäviä.

2. Kaverit

Miehen mielestä kaverisi ovat hyvännäköisiä. Tai itse asiassa lähes kaikki naiset ovat hänen mielestään jollain tavalla haluttavia. Mutta se ei tarkoita, että hän tekisi mitään tyhmää.

3. Hygienia

Mies käyttää sinun hygieniatuotteitasi. Miksi? Koska häneltä ne ovat loppuneet eikä mies jaksa käydä ostamassa uusia. Ja itse asiassa hänen mielestään sinun shampoosi tuoksuu paremmalta kuin hänen omansa.

4. Miehiset perusasiat

On paljon niin kutsuttuja miehisiä perusasioita, joista hän ei tiedä mitään. Osaako miehesi laittaa seinään hyllyn? Tai vaihtaa autoon renkaan, öljyistä puhumattakaan? Monet eivät osaa ja sen pitäisi olla sinullekin okei, koska ohjeet auton huoltamiseen eivät tule automaattisesti peniksen mukana.

5. Ulkonäkö

Mies on epävarma ulkonäöstään. Mies saattaa vitsailla mahastaan, peniksestään tai hiuksistaan, mutta itse asiassa ne aiheuttavat miehelle eniten epävarmuutta. Älä siis vitsaile niistä, vaikka mies niin tekisikin.

6. Romanttinen komedia

Mies tykkää salaa typeristä romanttisista komedioista. Useimmat miehet nauttivat lempiohjelmistasi, vaikka eivät sitä myönnäkään.

7. Masturbointi

Hän masturboi enemmän kuin luuletkaan. Vaikka mies saisi seksiä päivittäin, hän masturboi silti. Se vain kuuluu asiaan.

Lähde: Cosmopolitan

Kommentoi »