Treeni ja ravinto

5 x kaaliresepti

Nauti superterveellisestä ja edullisesta kaalista. Se sopii hyvin vaikka pastaan!

14.12.2015

Kokkaa näitä kaalista:

Kaalin monta muotoa

1. Suippokaali on rapsakka, mieto ja makea. Käytä sitä raasteena salaatissa tai kypsennettynä lisäkkenä vaikka pihville.

2. Lehtikaali sisältää tuplasti enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini. Proteiinipitoinen trendikaali on urheilullisen unelma.

3. Kurttukaali eli savoijinkaali maistuu pähkinäiselle ja sopii kääryleisiin. Suuria lehtiä voit käyttää tarjoilussa lautasten sijaan.

4. Palmukaali on peräisin Italiasta ja todellinen vitamiinipommi. Proteiinipitoinen vihannes sopii kasvispitsaan päälliseksi.

5. Kyssäkaali on kaimojensa lailla vitamiineja pullollaan. Se sopii raasteeksi, lämpimäksi lisäkkeeksi, juustolautaselle ja jopa lettuihin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt