
Treeni ja ravinto
Kirkas kaalikeitto
Kevyt kaalikeitto on oiva valinta lounaaksi. Pavut ja pinaatti tuovat keittoon ruokaisuutta.
4 annosta, valmistusaika 40 min
- 1 sipuli
- 5 kiinteää perunaa
- 1 rkl öljyä
- 1,2 l kasvislientä
- 10 kokonaista mustapippuria
- 1 parsakaali
- ½ kukkakaali
- 2 dl pitkiä vihreitä papuja
- 1 dl tuoretta pinaattia
- 2 rkl lehtipersiljaa
- ½ tl suolaa
1. Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja kuori perunat, leikkaa ne kuutioiksi.
2. Kuullota sipuleita öljytyssä kattilassa pari minuuttia. Lisää perunat, kasvisliemi ja pippurit. Keitä noin 10 minuuttia.
3. Pese parsakaalit ja kukkakaalit, irrota kukinnot. Pese ja leikkaa pavuista päät pois ja puolita. Lisää keiton joukkoon ensin kukkakaalit ja pavut, keitä minuutti ja lisää lopuksi parsakaalit. Keitä kunnes kaikki vihannekset on kypsiä.
4. Lisää hienonnettu pinaatti ja lehtipersilja. Tarkista maku, lisää suolaa tarpeen mukaan. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat