Treeni ja ravinto

Za’atar-mausteseos

Perinteistä Za’atar-mausteseosta käytetään Lähi-idän ja Välimeren alueella. Mausteseos sopii lihojen ja kasvisten maustamiseen.

20.4.2016

Valmistusaika 5 min

½ dl sumac-maustetta (etnisistä kaupoista)

½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

2 rkl kuivattua timjamia

1 rkl kuivattua rakuunaa

1 rkl kuivattua oreganoa

½ tl suolaa

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Säilytä ilmatiiviissä purkissa.
  2. Jos haluat, jauha mausteseos hienoksi tehosekoittimessa tai ­morttelissa.

Kokeile myös: Dukkah-mausteseos

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeet tästä!

Voimaa ja viisautta suoraan sähköpostiisi

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt