Varmista hyvinvointisi kesälläkin − katso asiantuntijoiden vinkit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: NORDIQ Nutrition
Varmista hyvinvointisi kesälläkin − katso asiantuntijoiden vinkit
Kesäaika tuo toisinaan omat haasteensa esimerkiksi herkuttelun aiheuttaman tukalan olon ja valoisien öiden myötä syntyneiden univaikeuksien muodossa. Apua tilanteeseen voi saada lisäaineettomista NORDIQ Nutrition -ravintolisistä, joissa on käytetty vain luonnon omia raaka-aineita.
Julkaistu 31.5.2021

Kesä on monen lempivuodenaika, jonka saapumista odotetaan innolla. Vihdoinkin voi grillata ja nauttia ulkona olemisesta. Herkuttelu, runsaat ateriat tai omalle vatsalle sopimattomat ruoka-aineet saattavat kuitenkin aiheuttaa ikäviä vatsanväänteitä, jotka latistavat tunnelmaa ja tekevät olosta tukalan.

Turvotusta, ilmavaivoja ja täysinäisyyden tunnetta on onneksi mahdollista helpottaa Digestive Complex -ravintolisällä. Se sisältää tärkkelystä, proteiineja ja rasvoja pilkkovien entsyymien lisäksi ruoansulatusta tukevia rohdoksia, kuten fenkolia ja piparminttua.

− Halusimme tuotetta kehittäessämme tuoda esiin perinteisten rohdoskasvien edut yhdessä niiden prebioottisen potentiaalin kanssa. Uusi tutkimus paljastaa, että suoliston terveys on tärkeää myös yleisen hyvinvoinnin, suorituskyvyn ja energiatuotannon parantamiseksi sekä tulehdusten torjumiseksi, kertoo NORDIQ Nutritionin tuotekehittäjä Alex Kirchin.

Vegaaneillekin sopivien NORDIQ Nutrition -ravintolisien raaka-aineina on käytetty luonnon omia kasveja ja mineraaleja. Sarjasta löytyy luomusertifioituja ravintolisiä ja muissakin tuotteissa käytetään niin paljon luomulaatuisia raaka-aineita kuin mahdollista.

Kun stressi vaivaa tai nukkumatti on hukassa

Valoisat kesäyöt voivat tuoda mukanaan nukkumiseen liittyviä haasteita. Unettomuuden kanssa ei tarvitse kuitenkaan painiskella, sillä apua voi löytyä nukahtamista helpottavasta ja unta parantavasta Night Complexista. Tuote sisältää hermostoa rentouttavaa ja vatsaystävällistä magnesiumia sekä rauhoittavaa humalan- ja lehmuksenkukkaa.

− Kiire, stressi ja hektinen elämä voivat jättää kehon ja mielen ylikierroksille, mikä hankaloittaa rauhoittumista iltaisin. Tuote sopiikin etenkin silloin, jos kaipaa pientä lisäbuustia rentoutumiseen ja sitä kautta apua nukahtamiseen. Night Complexia voi käyttää myös rankasta liikunnasta palautumiseen, vinkkaa fytonomi ja NORDIQ Nutritionin Brand Manager Tiina Isoniemelä.

NORDIQ Nutrition on suomalaisen Nordic Premium Finlandin omistama ravintolisäsarja, jonka tuotteet ovat täysin säilöntä-, lisä- ja täyteaineettomia. Sarjasta löytyy 13 eri tarpeisiin suunniteltua tuotetta.

Vaikka talvi on tunnetusti tyypillisintä flunssa-aikaa, kannattaa vastuskykyä tukea ympäri vuoden. Haasteita kehon luontaiselle immuunijärjestelmälle voi nimittäin aiheuttaa yksipuolinen ruokavalio ja aktiivinen elämäntapa.

− Immuunijärjestelmän tukemiseen ja stressin vähentämiseen suunniteltu Immune Complex sisältää perinteisiä luomulaatuisia rohdoskasveja ja adaptogeenejä. Tuotteessa on käytetty muun muassa oliivinlehteä, mustaseljaa ja valkosipulia. Tämän kuten muidenkin tuotteidemme kohdalla on kiinnitetty erityistä huomiota siihen, että raaka-aineet tukevat toisiaan mahdollistaen tehokkaan imeytymisen ja samalla maksimaalisen tehon, Isoniemelä kertoo.

Koodilla TERVE20 saat -20 % alennuksen koko NORDIQ Nutrition -sarjasta, kun tilaat tuotteet täältä. Tarjous on voimassa 30.6.2021 asti.

Täysin kasviperäinen ja edistyksellinen ravintolisäsarja – lue lisää
NORDIQ Nutrition on suomalaisen Nordic Premium Finlandin omistama ravintolisäsarja, jonka tuotteet ovat täysin säilöntä-, lisä- ja täyteaineettomia. Vegaaneillekin sopivien ravintolisien raaka-aineina on käytetty luonnon omia kasveja ja mineraaleja. Sarjasta löytyy luomusertifioituja ravintolisiä ja muissakin tuotteissa käytetään paljon luomulaatuisia raaka-aineita.

Kommentoi »