Kauneus & Terveys

Trendikkäin tapa luoda hiuksiin tuuhea vaikutelma

Trendikkäin tapa luoda hiuksiin tuuhea vaikutelma

Reverse balayage -raitatekniikalla pystytään luomaan vaaleisiin hiuksiin upeaa kontrastia!
Teksti Meeri Mäntylä
Kuvat Meeri Mäntylä
Mainos

High contrast hair eli suurilla tummuus- ja vaaleuseroilla värjätyt hiukset ovat tämän kauden hitti. Vaaleisiin hiuksiin tämän lookin pystyy tekemään tekniikalla nimeltä reverse balayage eli vapaan käden raidat, jotka tehdään tummalla värillä.

Mallimme Iran raidoitetut hiukset kaipasivat uutta elämää ja syvyysvaikutelmaa, joten latvaan päätettiin käyttää tätä uutta tekniikkaa.

Samalla kun tyvialueelle tuotiin uusia vaaleita raitoja, niiden väliin tehtiin vapaalla kädellä maalaillen tyven tummuisia osioita, jotka liu’utettiin lähes latvaan saakka. Näin saatiin vaikutelma, että tyviväriä olisi hiuksissa pidemmällä ja vaaleita raitoja entistä vähemmän. Tämä luo hiuksiin suurempaa kontrastia ja runsaudentuntua. Etuhiusten keskipäänjakaus ja kirkkaanvaaleat raidat tuovat kasvoille myös lisää pituutta.

Balayage-tekniikat pääsevät oikeuksiinsa, kun hiuksiin tehdään kevyitä laineita. Haro kiharretut hiukset reilusti sormilla auki ja puristele niihin runsaasti suolasuihketta – keväisen rento lookki on valmis!

Kirjoittaja on kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään kampaamoa Helsingissä ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I’d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

Katso myös nämä:

Hiusmuutos syntyi kapeilla raidoilla

Eroon värjäyskierteestä

Kuinka löytää rohkeus suureen hiusmuutokseen

Julkaistu: 28.8.2017