Kauneus ja Terveys

Tästä tunnistat onko treffikumppanisi ääliö

Tästä tunnistat onko treffikumppanisi ääliö
Aina deittikumppani ei anna selkeitä merkkejä mahdollisesta ääliöydestään. Shape.com ja deittivalmentaja Patti Feinstein kertovat muutamia seikkoja, joista tunnistaa epäkelvon poikaystäväaineksen.
Julkaistu: 17.10.2014

1. Mies kehuu jatkuvasti

Kehut ovat lähes aina hyvästä, varsinkin aidot sellaiset. Mutta jos kehuminen lähtee lapasesta, voi se kertoa siitä, että mies on manipuloivaa sorttia.

2. Hän jakelee rahaa

Mies antaa ymmärtää, että hän on iso kiho vaikka ei sitä oikeasti olisikaan. Ravintolassa tipit ovat suuria ja maksu on aina suurella setelillä. Se saattaa viitata narsismiin.

3. Ravintola sijaitsi korttelin päässä hänen kotoaan

Ensimmäisten treffien paikkana toiminut kiva ravintola osoittautuukin miehen naapuriksi. Voi olla, että mies on vain laiska ja tekee itselleen asiat helpoksi, jos sama toistuu jatkuvasti (sinä saavut, hän on jo paikalla).

4. Hän on vakiasiakas siinä ravintolassa

Jos henkilökunta tuntee miehen, hän voi salaa haluta olla kontrollissa tällaisissa tilanteissa ja siksi valitsi vakiravintolansa ensitreffien paikaksi. Jos sinua vielä kiinnostaa, sopikaa toiset treffit sinun valitsemassasi paikassa ja arvioi siellä, muuttuuko hänen käytöksensä.

5. Hän puhuu pahaa työkavereistaan

Ensimmäisillä treffeillä ei tarvitsisi joutua kuuntelemaan kattavaa valitusta työkavereista tai pomosta. Negatiivinen asenne työhön voi kertoa paljon hänen yleisestä suhtautumiskannastaan asioihin. Haluatko seurustella negatiivisen henkilön kanssa?

6. Shotteja tiskiin

Samalla kun juotte shotteja, mies kertoo kahjoista ryyppyreissuistaan kavereidensa kanssa. Oletko varma, että haluat yrittää kesyttää villin poikamiehen?

7. Miestä ei jännitä

Jos mies on täysin omassa elementissään ja hänellä on kaikkeen vastaus valmiina ilman minkäänlaisia kiusallisia hetkiä, voi se kertoa itse asiassa siitä, että mies keskittyy enemmän itseensä kuin sinuun.

Lähde: Shape.com

Kommentoi »