Menossa treffeille? Älä puhu näistä aiheista

Menossa treffeille? Älä puhu näistä aiheista
Treffit harvemmin menevät kuin elokuvissa ja siihen on syynsä.
Julkaistu 10.7.2014

Meillä on tapana aukaista suumme väärään aikaan väärässä paikassa, mikä saattaa johtaa treffien loppumiseen kuin seinään. YourTango neuvoo, mitkä puheenaiheet tulisi ensimmäisillä treffeillä jättää suosiolla rauhaan.

1. Politiikka

On yleisesti suositeltavaa jättää politiikka pois ensimmäisiltä treffeiltä, ja syy siihen on yksinkertainen. Sinä uskot omaan asiaasi ja hän omaansa. Keskustelu ei vaihda katsantokantaa tuosta vain ja kitkan syntyminen on mahdollista.

2. Exä

Jokaisen exä on jollakin tapaa ääliö, etkä ole yksin avautumishalujesi kanssa. Jos vaahtoat exästäsi, annat kuitenkin seuraavan vaikutelman: et ole päässyt erosta yli vieläkään tai olet katkera ihminen. Kumpikaan vaikutelma ei ole hääppöinen.

3. Sotkuinen tausta

Jokaisella on menneisyys, ja jos se on sinulla likainen, säästä sen avaaminen hieman myöhemmäksi. Jos olet siistinyt tapasi, kannattaa senkin kertominen jättää toiseen kertaan.

4. Biologinen kello tikittää

Vaikka naisilla kellon ääni on kovempi, tikittää se miehilläkin. Jos lapsen hankkiminen ja perheen perustaminen ovat sinulle tällä hetkellä tärkeintä ja vaikka puheenaiheena asia on tärkeä, ei sitä kannata ottaa ensimmäisillä treffeillä puheeksi.

5. Lempiasento

Lempiasento seksissä, siis. Aivan sama, vaikka lempiasentosi olisi lähetyssaarnaaja, aihe on väärä ja paikka on väärä.

Kommentoi »