Kauneus & Terveys

Tältä näyttää kevään sporttimuoti!

Tältä näyttää kevään sporttimuoti!

Treeniin lisää motivaatiota vaatekaupasta? Näillä värikkäillä treenivaatteilla onnistut varmasti!
Teksti Satu Pakarinen
Kuvat Fotolia
Mainos

1. Kuntosalille

Tanko nousee keveämmin, kun päälläsi on värikäs toppi ja graafisesti kuvioidut trikoot. Unohda mustat salikamppeet! Värien ja kuosien kirjoa rauhoitat, kun treenivaatteiden värimaailma on yhtenäinen: näin eri kuositkin sulautuvat tyylikkäästi asukokonaisuudeksi.

Siniharmaa toppi 14,99 e, H&M. Collegepaita 24,90 e, Uniqlo. Valkoinen printtitoppi 14,95 e, Gina Tricot. Treenitrikoot 24,95 e, Gina Tricot. Vesipullo 7, 99 e, H&M. Saumattomat urheiluliivit 14,99 e, H&M. Nike-treenikengät 93,50 e, Stadium.fi.

2. Joogatunnille

Vaikka joogassa tärkeintä on mielen rauhoittaminen, haluat varmaan näyttää tyylikkäältä myös joogasalilla. Satsaa hengittäviin ja tarpeeksi pitkiin toppeihin, mukaviin trikoisiin ja ympäristöystävällisesti valmistettuun joogamattoon, jossa kädet pysyvät paikoillaan asanoiden aikana.

Toppi 17,90 e, Stadium.fi. Skin & Tonic puhdistusemulsio 36,22 e, yogamatters.com. Pusakkatakki 68 e, Topshop.com. Treenitrikoot 54,95 e, Reebok, Zalando.fi. Rintsikkatoppi 38,50 e, Nike, Stadium.fi. Joogakassi 20 e, yogamatters.com. Ekologinen Jade-joogamatto 101, 89 e, yogamatters.com.

3. Tanssitunnille

Oletko huomannut, kuinka liikuntaintosi on vaikuttanut pukeutumistyyliisi? Aiemmin ostit arkivaatteita, nyt kiinnostut ketjumyymälöiden ja sporttimerkkien urheiluvaatemallistoista. Ja miksipä et satsaisi näihin toimiviin ja laadukkaisiin käyttövaatteisiin, varsinkin kun pyykkikone hurraa jatkuvasti.

Anna hyvän olon näkyä myös arkipukeutumisessa. Esimerkiksi tanssitunnin jälkeen on kiva pyörähtää kahvilaan vihersmoothielle vaikka samoissa vaatteissa: trikookietaisupaidassa, treenihousuissa ja tukka nostettuna huolettomasti nutulle – saahan meistä jokainen leikkiä hetken ballerinaa!

Kietaisupaita 24,95 e, Gina Tricot. Treenipaita 49,95 e, Casall, Zalando.fi. Housut 54,95 e, Zalando.fi. Treenikassi 17 e, Piruetti.fi. Toppi 44,95 e, Casall, Nelly.com. Harjoittelutossut 17 e, Piruetti.fi.

Lue myös:

Ulos korkkareissa ja verkkareissa? Sporttityyli on nyt huippumuodikasta!

Näin valitset oikein treenivaatteet

3 x sporttityyli – näin otat sen haltuun!

Julkaistu: 4.2.2016