Ruokasooda taipuu myös kauneudenhoitoon – 7 vinkkiä

Ruokasooda taipuu myös kauneudenhoitoon – 7 vinkkiä
Ruokasooda on kodin peruselintarvike, mutta tiesitkö, että sitä voi käyttää myös kauneudenhoitoon?
Julkaistu 27.1.2016

Tässä Daily Makeoverin vinkit, mihin kaikkeen ruokasooda oikein kauneudenhoidossa sopiikaan.

1. Deodorantti

Sekoita ruokasoodaa pieneen määrään vettä, jotta se muuttuu kosteaksi tahnaksi. Levitä sitten kainaloihin samalla tavoin kuin dödöä. Ruokasooda ehkäisee tehokkaasti hikitahroja ja hajuja.

2. Kirkastava sampoo

Toisinaan hiukset suorastaan huutavat apua kaikkien niiden hiustuotteiden takia, joita olet päähäsi hieronut. Lisää pieni määrä ruokasoodaa sampooseesi ja käytä normaalisti. Ruokasooda poistaa hiustuotteiden kerääntymiä hiuksistasi ja tuotteet toimivat taas toivotulla tavalla!

3. Kynsinauhojen pelastaja

Oletko käynyt liian monta kertaa geelimanikyyrissä ja nyt kyntesi näyttävät siltä, kuin olisit ollut sodassa? Tee ruokasoodasta ja lämpimästä vedestä tahna, jota hierot kynsinauhoihin. Jos teet tahnaa tarpeeksi, voit käyttää sitä myös käsiisi pehmentävänä naamiona.

4. Kuorinta-aine

Ruokasoodasta voi tehdä mahtavan, täysin luonnollisen kuorinta-aineen. Sekoita vain vähän ruokasoodaa veteen kädelläsi ja hiero kasvoihisi. Kuolleet ihosolut katoavat hetkessä, ja kasvot kiittävät kemikaalitonta vaihtoehtoa.

5. Mustapäät

Sekoita ruokalusikallinen ruokasoodaa kupilliseen vettä ja saat erinomaisen hoitokeinon mustapäille. Seos auttaa vetämään mustapäät ulos ja tekee niiden poistamisesta hyvin helppoa. Ammattilaiskosmetologit käyttävät usein tätä aivan samaa ainetta työssään.

6. Detox-kylpy

Ruokasoodasta voi tehä myös erinomaisen detox-kylvyn. Sekoita soodaan saman verran merisuolaa ja lisää vielä eteeristä öljyä. Laventeli ja jasmiini ovat hyvin rauhoittavia vaihtoehtoja.

7. Kuivasampoo

Jos kuivasampoosi on loppunut, ruokasooda rientää apuun. Ripottele hieman ruokasoodaa hiuksillesi, kampaa, pöyhi ja valmista on! Ole kuitenkin varovainen, ettet ripottele liikaa ruokasoodaa päähäsi.

Kommentoi »