Terve.fi

Pienillä korjausliikkeillä verenpaine ja kolesteroli kuriin

Pienillä korjausliikkeillä verenpaine ja kolesteroli kuriin
Vaikka kuntoilisit ja huolehtisit itsestäsi, verenpaineesi ja kolesterolisi voivat olla koholla. Nappaa Hanna Partasen vinkit ja ota avuksesi Elixi Heartbene.
Julkaistu: 5.9.2017

Kohonnut verenpaine ja kolesteroli ovat pahamaineinen kaksikko – ja kuitenkin yleinen ongelma. Jopa kahdella miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine. Edes lääkitys ei riitä aina laskemaan verenpainetta tavoitetasolle. Ongelmia ei huomaa silmällä, mutta olon ne voivat tehdä tukalaksi. Niiden taltuttamiseksi on onneksi keinoja, jotka kannattaa omaksua saman tien.

Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen vinkit parempaan terveyteen:

  1. Vähennä suolan käyttöä. Kun käytät vähemmän suolaa kokatessasi, voit lisätä makua tuomaan vaikka tuoreita yrttejä. Liikaa natriumia vastaan voit taistella myös lisäämällä ruokavalioosi kaliumia ja kalsiumia.
  2. Valitse hyvää rasvaa. Vältä tyydyttyneitä rasvoja ja lisää monityydyttymättömien rasvahappojen määrää. Erityisen terveellinen rasvahappo on alfalinoleenihappo. Sitä on runsaasti pellavansiemenöljyssä, saksanpähkinöissä ja rypsiöljyssä.
  3. Pellavansiemenrouhe sisältää terveyden kannalta ihanteellisessa suhteessa liukenevaa ja liukenematonta kuitua sekä välttämätöntä omega-3-rasvahappoa (alfalinoleenihappo). Se edistää kolesterolin pysymistä normaalina, kasvisterolit ja kasvistanolit auttavat laskemaan kolesterolia.
  4. Elixi Heartbene -ravintolisä sisältää kaliumia ja kalsiumia, kasvisteroleita, tiamiinia, pelavansiemenrouhetta ja patentoitua Multibene-yhdistelmää. Gluteenitonta Elixi Heartbeneä on vaivaton lisätä tuoremehuun, smoothieen, jugurttiin tai vaikka puuroon.

Elixi Heartbene on saatavilla 300 g pakkauksissa, sisältäen annosmitan. Sopiva päiväannos (10 g = kaksi annosmitallista) sisältää juuri oikeassa suhteessa sydänterveyttä edistäviä ainesosia. Tuote on nopea annostella, ja sen käytöstä tulee helposti osa aamurutiinia.

Elixi Heartbene – verenpaineen kontrollointiin, kolesterolin alentamiseen ja sydämen normaalin toiminnan edistämiseen

Elixi Heartbene on patentoitu kotimaisen pellavansiemenrouheen, kasvisterolin, tiamiinin sekä kalium- ja kalsiumsuolojen ja magnesiumin seos. Se edistää verenpaineen pysymistä normaalina, alentaa veren kolesterolitasoa ja edistää sydämen normaalia toimintaa. Tuotetta myyvät hyvin varustellut apteekit.

Elixi Oil on Suomen johtava öljypellavan jalostaja. Elixi Oil kehittää terveyttä edistäviä erikoisravintoöljyjä ja -kuituvalmisteita.

Lue lisää elixibene.fi

Kommentoi »