Olen tyytyväinen omaan kokooni

Olen tyytyväinen omaan kokooni
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TRIUMPH. Hanna Sumarilla on selkeä maku alusvaatteissa. Keveät ja värikkäät alusvaatteet ovat vauhdikkaan Hannan mieleen.
Julkaistu 7.9.2015

Triumph Amourette-malliston juhlavuoden kuvauksissa Hanna Sumari puettiin sensuelliin ja pehmeään tyyliin.

- Puuterinväriset alusvaatteet ovat niin tylsiä. Nykyään värivaihtoehtoja on enemmän kuin aiemmin. Värikkäistä pidän eniten.

Hanna on tehnyt monenlaisia töitä elämänsä aikana. Hän on ruokakirjailija, tv-juontaja sekä sisustus- ja puutarhatoimittaja. Hän on aikoinaan työskennellyt ranskalaisen alusvaatefirman tiedottajana.

- Suosittelen kääntymään henkilökunnan puoleen rintaliiviostoksilla. Hyvän myyjän kanssa on kiva ja helppo asioida. Jos näkemyksenne eivät kohtaa, on ihan ok etsiä mukavampi myyjä.

Hanna sanoo, että alusvaatteet pitää valita päällysvaatteiden mukaan.

- Naisilla on niin paljon erilaisia vaatteita, jotka vaativat omanlaisensa alusasut. Jos lähtee matkalle, mukaan pitää ottaa aika monta paria rintaliivejä ja pikkuhousuja. Miehet pääset paljon helpommalla, Hanna naurahtaa.

- Tyttärilleni olen neuvonut: mekko mukaan, kun lähdette ostamaan alusvaatteita sen alle! Sovitus takaa asun ja alusvaatteiden parhaan istuvuuden. Mekkojen ja hameiden kanssa on hyvä käyttää tavallisia alushousuja, koska stringit vetävät kankaan helposti peppuvakoon.

Omat ensimmäiset rintaliivinsä Hanna muistaa hyvin.

- Ne olivat kamalat, aivan kuin paperia. Minulla ei ollut vielä edes täytettä niihin, mutta ne piti saada, koska muillakin oli. Sovitin myös isosiskoni rintaliivejä.

- Aikuisiällä rintani ovat pysyneet samankokoisina. Tosin raskaana ollessani ne olivat liian isot. Olen oikein tyytyväinen omaan kokooni.

Päivitä alusvaatteita tarpeeksi usein

Törmään usein naisiin, jotka ovat käyttäneet koko ikänsä samaa rintaliivikokoa tai samoja rintaliivejä jopa 15 vuotta, Triumph-asiantuntija Aila Güngör hämmästelee.

- Jostain syystä ajatellaan, että rintojen koko pysyy samana ikuisesti. Valitettavasti niin ei ole, vaan ikääntyessä useimmilla meistä rintojen rasvakudos lisääntyy ja kollageeni vähentyy. Se tarkoittaa, että rinnat suurenevat ja alkavat roikkua. Myös painonvaihtelut ja raskaudet vaikuttavat rintojen kokoon.

- Toinen yleinen virhe on säilöä samoja liivejä vuodesta toiseen. Ymmärrän, että mukavaksi venyneitä rintaliivejä on mukava käyttää, mutta eivät ne enää tue rintoja.

Aila neuvoo rintaliiviostoksilla sovittamaan liivejä ja tarkistamaan oikean koon joka ikinen kerta.

- Suosittelen tutustumaan Amourette-mallistoomme, josta löytyy hyvin laaja valikoima eri kokoja ja erilasia malleja.

Hannan valinnat

1. Amourette Spotlight WHP 49,95 e ja Amourette Spotlight Hipster 25,95 e, sävy Rasberry Juice.2. Amourette 300 WHP 49,95 e ja Amourette 300 Hipster 23,95 e.3. Contouring Sensation WP 47,95 e ja Contouring Sensation Tai 27,95 e.

Katso myös Minttu Virtasen ja Eevi Teittisen suosikit Triumph-mallistosta.

Triumph International on yksi maailman suurimmista alusvaateyrityksistä. Vuosien saatossa yritys on laajentanut toimintaansa yli 120 maahan. Triumphin tuotteita myydään 40.000 tavaratalossa ja yli 2100 Triumph-myymälässä ympäri maailman, sekä lukuisien omien verkkokauppojen kautta.

9 kommenttia