Kauneus ja Terveys

Viihdyn parhaiten mustissa alusvaatteissa

Viihdyn parhaiten mustissa alusvaatteissa
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TRIUMPH. Rintaliivit ovat aiheuttaneet bloggaaja Minttu Virtaselle jännitystä Formula-varikolla.
Julkaistu: 14.9.2015
Klassisesta tyylistään tunnettu Minttu Virtanen kokeili vaihteeksi rouheampaa linjaa: Hän pukeutui alusasuihin, joiden päälle kerrostettiin villisti nahkaa ja tekoturkista. Minttu poseerasi upeasti Triumph Amourette-malliston juhlavuoden kuvauksissa.
Mintulle mukavuus on alusvaatteiden tärkein ominaisuus.
- Alusvaatteiden pitää olla ensisijaisesti mukavat. En pidä kovin koristeellisista rintaliiveistä, mutta nätit ne saavat olla. Minua ei haittaa, jos ylä- ja alaosa ovat eri paria, kunhan ne ovat samanvärisiä. Lempivärejäni alusvaattessa ovat musta ja nude.
- Ammattilaisen apu rintaliivien valinnassa on korvaamaton. Mielestäni alusvaatteiden hankintaan kannattaa panostaa, koska käytämme niitä joka päivä.
Minttu sanoo, että juhla-asujen erilaiset materiaalit ja leikkaukset vaikuttavat alusvaatteiden valintaan paljon. Hän on kokeillut monia eri vaihtoehtoja, mutta on löytänyt suosikkinsa.
- Juhla-asujen alla käytän usein itsekiinnittyviä silikonirintaliivejä. Ne toimivat monenlaisten yläosien kanssa. Tosin silikonirintaliivit eivät ole paras valinta kuumissa maissa, koska ne lähtevät lämmön takia helposti valumaan.
- Olin katsomassa Kimin kisoja. Tv-kuvaaja sattui kuvaamaan minua, juuri kun tunsin kuinka silikonityyny lähti valumaan pois paikaltaan. Onneksi pystyin huomaamattomasti pitämään sen paikallaan käsivarteni avulla kuvauksen ajan, Minttu nauraa. 

Mieti käyttötarkoitusta

Triumph-asiantuntija Johanna Keppo muistuttaa, että ennen juhla-asun hankintaa olisi hyvä tarkistaa onko asuun saatavilla sopivia rintaliivejä.
- Mieti millaiset alusvaatteet tarvitset asun kanssa. Selästä tai etuosasta kovin avonaiset asut ovat haastavia. Kauniit alusvaatteet täydentävät juhla-asun. 
Triumph-asiantuntija Aila Güngör sanoo, että naisilla tulisi olla käytössään noin 3-5 tavalliset rintaliivit sekä niiden lisäksi urheilu- ja juhlaliivit. Hän myös painottaa, että alusvaatteita pitää pestä.
- Säännöllinen peseminen pidentää alusvaatteiden käyttöikää. Pesupussi suojaa sekä alusvaatteita ja itse pesukonetta, jos kaarituki sattuu pompsahtamaan liivistä. Älä käytä valkaisuainetta, koska se haurastuttaa alusvaatekankaita. Pesun jälkeen tyhjennä pesupussi ja asettele rintaliivit takaisin muotoonsa, Aila sanoo. 
Johanna Keppo korostaa, että alusvaatteilla luodaan pohja pukeutumiselle.
- Kun alusvaatteet ovat oikean kokoiset, päällysvaatteetkin istuvat paremmin ja ryhti paranee. Mukava ja miellyttävä olo kasvattaa itsevarmuutta.

Mintun valinnat

1. Amourette 300 WHP 49,95 e ja Amourette Hipster 23,95 e, musta.2. Amourette 300 WHP 49,95 e ja Amourette Hipster 23,95, valkoinen.3. Contouring Sensation WP 47,95 e ja Contouring Sensation Tai 27,95 e. 
 
Katso myös Hanna Sumarin ja Eevi Teittisen suosikit Triumph-mallistosta.
Triumph International on yksi maailman suurimmista alusvaateyrityksistä. Vuosien saatossa yritys on laajentanut toimintaansa yli 120 maahan. Triumphin tuotteita myydään 40.000 tavaratalossa ja yli 2100 Triumph-myymälässä ympäri maailman, sekä lukuisien omien verkkokauppojen kautta.
6 kommenttia