Kauneus & Terveys

Löysin vihdoinkin mukavat rintaliivit

Löysin vihdoinkin mukavat rintaliivit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - TRIUMPH. Personal trainer ja bloggaaja Eevi Teittinen on aina käyttänyt lähinnä urheiluliivejä. Naisellinen tyyli alkoi innostaa heti, kun hän löysi oikean koon ja mallin.
Mainos

Triumph Amourette-malliston juhlavuoden kuvauksissa Eevi Teittinen kokeili naisellista ja hauskaa tyyliä. Näyttävä meikki ja kampaus sekä vaaleanpunertava värimaailma sopivat Eeville erittäin hyvin.

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta tuttu Eevi sai hyödyllisiä vinkkejä rintaliivien hankintaan.

Eevi on suosinut pääasiassa urheiluliivejä ja käyttää niitä usein myös vapaa-ajallaan, koska ei ole tähän mennessä löytänyt tarpeeksi mukavia rintaliivejä.

- Kotona on tullut kommenttia, että voisin joskus käyttää naisellisempia alusvaatteita, Eevi virnistää.

Kuvauksemme sovituksessa Eevi löysi sopivat alusvaateasiantuntijan avustuksella.

- Minulle selvisi, että olen käyttänyt aivan väärää kokoa ja mallia! Ennen rintaliivien kaarituet painoivat tai liivien takaosa nousi selkää pitkin ylös. Nyt löysin supermukavat kaarituelliset liivit, joissa minulla paljon naisellisempi olo kuin urheiluliiveissä.

Eevi muistuttaa, että treenatessakin on tärkeää valita sopivan kokoiset ja tarpeeksi tukevat urheiluliivit.

- Valitse urheiluliivit lajin mukaan. Juoksulenkillä rinnat tarvitsevat vahvempaa tukea kuin salitreenissä, koska juostessa rinnat pomppivat hurjasti ilman kunnollisia urheiluliivejä.

Älä ikinä osta sovittamatta

Triumph-asiantuntija Johanna Keppo kertoo, että 80 % naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Yleensä ympärysmitta on väärä.

- Rintaliivien on tarkoitus tukea povea. Huonosti rintoja tukevat tai niitä liikaa puristavat liivit saattavat vaikuttaa rintojen tukikudoksen venähtämiseen ja aiheuttaa ongelmia lymfakierrossa.

- Oikea koko löytyy vain sovittamalla. Eihän kenkiäkään osteta sovittamatta. Jos tuntuu, että sopivien rintaliivien löytäminen on mahdotonta, kannattaa ehdottomasti antaa ammattilaisen auttaa. He osaavat jopa mittaamatta kertoa oikeaan koon ja tukevimman mallin, Johanna kertoo.

 

Alusvaatteiden juhlaa

Ensimmäinen Triumph Amourette -alusvaatemallisto esiteltiin jo 1954. Sen jälkeen Amourette-mallistosta on kehitetty uusia versioita. Tänä vuonna Triumph juhlii menestyneimmän alusvaatemallistonsa Amourette 300 -malliston 25-vuotista menestystaivalta ja haluaa muistuttaa naisia oikean kokoisten rintaliivien tärkeydestä.

Vuonna 1886 perustettu Triumph on toiminut alusvaatemuodin suunnannäyttäjänä alusta lähtien. Triumphin alusvaatteita on myyty Suomessa vuodesta 1956. Suomalaiset tuntevat hyvin Amourette-malliston, joustavasta pitsistä ja täydellisesti istuvista malleista.

Eevin valinnat

1. Sculpting Sensation WHP 44,95 e ja Highwaist Panty 42,95 e.2. Amourette 300 WHP 49,95 e ja Amourette Tai 21,95 e, sävy Plum Powder.3. Amourette Spotlight W02 44,95 e ja Amourette Spotlight Hipster 25,95 e, sävy Rasberry Juice.

Katso myös Minttu Virtasen ja Hanna Sumarin suosikit Triumph-mallistosta.

Triumph International on yksi maailman suurimmista alusvaateyrityksistä. Vuosien saatossa yritys on laajentanut toimintaansa yli 120 maahan. Triumphin tuotteita myydään 40.000 tavaratalossa ja yli 2100 Triumph-myymälässä ympäri maailman, sekä lukuisien omien verkkokauppojen kautta.

Julkaistu: 31.8.2015