Ne himotuimmat kevättakit, pienellä budjetilla! Katso 24 ideaa!

Ne himotuimmat kevättakit, pienellä budjetilla! Katso 24 ideaa!
Saisiko olla vähän denimiä, hattarasävyjä, lyhyttä pusakkaa vai laitetaanko pitkällä linjalla? Valitse oma suosikkisi tai useampi.
Teksti
|
Julkaistu 30.3.2017

Iki-ihana denimi

Trenssin rinnalla kevät on farkkutakkien kulta-aikaa. Erityisesti tänä keväänä on mistä valita: on lyhyttä ja pitkää, tummaa ja kivipestyä. Etkö osaa päättää? Varmin valinta on klassinen keskisininen farkkutakki. Tuunaa vielä takkiasi ja applikoi takin miehustaan haluamasi kuvio.

Farkkutakki, jossa kirjailua 50 e, Lindex.  Mustanharmaa farkkutakki 39,95 e, Gina Tricot. Pitkä denimitakki 50 e, H&M.

Aina tyylikäs kevättakki

Unohda jo se musta! Tänä keväänä klassikkotakki puetaan värillisenä versiona tai hillityn beigen sävyssä. Takkimarkkinoilla sovita trenssiä useamman kerran ennen ostopäätöstä. Kiinnitä huomiota ainakin takin istuvuuteen hartiaseudulta, sen yksityiskohtiin, kauluksen malliin, materiaalin jämäkkyyteen ja helman pituuteen. Usealle vartalotyypille se ideaalein mitta ulottuu polven alapuolelle.

Punainen trenssi 60 e, Monki. Sininen takki 69,95 e, Marks & Spencer. Beige trenssi 49,95 e, Gina Tricot.

Suojatakki

Parkatakki kuuluu kevääseen siinä missä aurinkolasit ja tennarit. Kun hankit parkan, mieti missä tilanteissa käytät sitä. Jos päällystakin on tarkoitus suojata myös koiranilmalla, vaadi takilta ainakin vedenpitävä suoja.

Hupullinen parka 70 e, Monki. Beige, lyhyt parkatakki 40 e, H&M. Vihreä parka, jossa olkalinjassa paljetteja 70 e, Vero Moda.

Älä palele!

Sujauta kevyttoppis trenssitakin alle, kun lämpötila on lähellä nollaa. Tyylivirhe? Ei laisinkaan, vaan järkevän kerrospukeutujan täsmäkonsti siirtyä kevätaikaan jo maaliskuussa. Ja kun haluat koreilla sporttisella lookilla, anna kevyttoppiksen näkyä!

Roosan värinen tikkitakki 99,95 e, Marks & Spencer. Tummansininen takki 49,95 e, Gina Tricot. Luonnonvalkoinen kevyttoppis 49,95 e, Cubus.

Suora linja

Suora, puolipitkä takki toimittaa väljän jakun ja kaaputakin virkaa. Mieti, haluatko takin kauluksilla vai ilman, yksivärisenä vai kuviollisena? Nyt on mistä valita!

Valkosiniraidallinen trenssi 50 e, Vero Moda.  Tummansininen takki 50 e, H&M. ¾ -hihainen, vaalea, suora takki 60 e, Vero Moda. Vaaleanpunainen bleiseritakki 49,95 e, Gina Tricot.

Se kiinnostavampi pusakkatakki

Yksivärinen pusakkatakki on jo niin viime kevään juttu. Nyt pääosassa on näyttävä, kuviollinen bomber. Jos muut kevättakkisi ovat yksivärisiä, on vaatekaapissasi luonnollisesti tilaa yhdelle sähäkämmälle tapaukselle. Muista vain jättää muu tyylisi hillityksi.

Pastellinsävyinen pusakkatakki 49,95 e, Lindex. Brodeerattu, kukkakuvioinen bomber 79,95 e, Marks & Spencer. Sinipohjainen pusakkatakki 70 e, Lindex. Valkokullan sävyinen bomber-takki 59,95 e, Vero Moda.

Asennejakku

Jakkurintamalla kiinnostavinta on nyt tekstuuri ja ennen kaikkea statement-hihat! Ja mikä ihaninta, trumettihihat tekevät lyhyestä laatikkojakusta siron ja naisellisen. Varoitus: omistamasi suorahihaiset jakut näyttävät tylsintä näiden trendijakkujen rinnalla.

Jakku herrainkauluksella, 79,95 e, Zara. Vaaleanpunainen bleiseri 60 e, Topshop.com. Vaalea jakku, jossa trumpettihihat 70 e, Mango. Vihreä takki 50 e, Zara.

Pääkuva: Isabel Marant S/S 2017, Leena Aro.

Lue myös:

Kommentoi »