Kauneus ja Terveys

18 x luo sporttinen arkityyli

18 x luo sporttinen arkityyli
Treenimotivaatiosi saa näkyä myös arkipukeutumisessa. Seuraavilla vaatteilla kelpaa liikkua myös jumppasalin ulkopuolella.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.1.2017

Kokeile rohkeasti kuoseja

Yksiväriset jumppatrikoot ovat niin tylsät. Hae potkua treeniisi kuviollisilla legginseillä! Kun kuvio on tummalla pohjalla, värikkäät yksityiskohdat eivät muodosta sekavaa kokonaisuutta. Yhdistä leggingseihin yksivärinen collegepaita ja tennarit – näin olet valmis treenin jälkeen myös muihin menoihin.

Vinkki: Tsekkaa ketjuliikkeiden urheilu- ja perusvaateosastot, teet sieltä trendikkäitä löytöjä edullisesti.

Frillacollegepaita 30 e, Mango. Toppi 14,95 e ja trikoot 24,95 e, Gina Tricot. Kaulahuivi 39 e, &Stories. Tennarit 139 e, Ecco.

Lounastunnilla jumppaan?

Herkulliset sorbettisävyt näyttävät upeilta harmaisiin trikoisiin yhdistettynä. Kun aiot poiketa kesken työpäivän jumppatunnilla, voit alleviivata työtyylissäkin, että kohta tämä likka lähtee urheilemaan. Treenivaatteet + lenkkarit + villakangastakki = tammikuun luottoasu.

Treenitoppi 64,95 e, Quinn, Zalando. Legginssit 19,95 e ja villakangastakki 39,95 e, Zara. Juomapullo 22,90 e, Mizu, Stockmann. Limetinvihreä neule 69 e, & Other Stories. Lenkkarit 135 e, Nike.

Lainaa vaikutteita tanssisalista

Päätitkö aloittaa uuden tanssiharrastuksen? Hempeät puuterisävyt sopivat treenityyliin siinä missä kuorrutteet kuppikakkuun. Kun käytät pastellisävyjä, syvennä tyyliä mustalla. Anna peilisalin ballerinan tanssahdella myös arjessa: pue tanssitunnin jälkeen yllesi hempeän sävyinen paita ja musta trikoohame.

Pipo 99e, Ganni. Kevyttoppatakki 71 e, Icepeak, Zalando. Sukat 4 e ja kirjekuorilaukku 18 e, Monki. Paita 12,95 e, Gina Tricot. Toppi 64,95 e, Free People, Zalando. Hame 26 e, Mango.
Kommentoi »