Kauneus ja Terveys

Näistä merkeistä tunnistat aikuisen naisen tyylin

Näistä merkeistä tunnistat aikuisen naisen tyylin
Kokosimme kymmenen tunnusmerkkiä, jotka määrittävät yli 40-vuotiaan aikuisen naisen tyyliä. Tunnistitko niistä itsesi?
Julkaistu: 25.11.2015

1. Et enää juokse uusimpien muotivillitysten perässä, vaan jätät ne älyttömimmät tyylikokeilut nuoremmalle sukupolvelle. Tyylisi on askel askeleelta muuttunut yhä klassisemmaksi.

2. Kurkista vaatekaappiisi, sieltä löytyvät varmasti nämä: valkoinen paitapusero, siistit suorat farkut, trenssitakki, hyvin istuva bleiseri, pikkumusta ja pino ylellisiä neuleita.

3. Sijoitat laadukkaisiin vaatteisiin, kuten kashmir- ja mohairneuleisiin, silkkimekkoihin ja villakangashousuihin. Tunnistat halvan materiaalin jo kaukaa.

4. Panostat asusteisiin, kuten merkkilaukkuihin, näyttäviin silmälasikehyksiin ja koruihin. Vaatekomerostasi löytyy myös useampi pari mustia avokkaita.

Mekko 750 e, Whitetail. Paitapusero 130 e, Filippa K. Liituraitakuvioiset housut 209,90 e, Gant. Muotoileva body, Marks & Spencer. Sormus 279 e, Thomas Sabo. Laukku 235 e, Ted Baker. Silmälasikehykset, Dior.

5. Kroppasi ei välttämättä ole enää 20-vuotiaan mitoissa ja olet huomannut, että vaatteiden ostamisesta on tullut haastava tehtävä. Tiedostat oman vartalotyyppisi, mutta ketjumyymälöiden tarjonta ei tee shoppailua helpoksi, kun vaatteet ovat pääasiallisesti mitoitettu hoikalle H-vartalolle.

6. Halutessasi uskallat rohkeasti ostaa vartaloa muokkaavia ja hoikentavia alusvaatteita. Kaveripiirissä uusista hoikennusvirityksistä puhutaankin avoimesti.

7. Satsaat laadukkaisiin alusvaatteisiin. Vuosien varrella olet oppinut tämän: ostat alusvaatteet erikoismyymälöistä ja hyvin varustetuista tavarataloista.

8. Huomaamatta olet mieltynyt samansävyisiin asusteisiin. Yrität pyrkiä irti beige-huivi-hanskat-laukku-kaavasta ja toisinaan saatat laittaa kaulaasi räväkän punaisen villahuivin.

9. Sinulla on käsilaukussasi aina ylimääräinen pari 15 denierin sukkahousuja. Osaat jo varautua erilaisiin tilanteisiin kokemusten kautta.

10. Käyt välillä shoppailemassa ikäistäsi nuorempien tyttökavereiden kanssa. He saavat sinut innostumaan ja sovittelemaan mitä oudoimpia luomuksia. Joskus uudet tyylivinkit ovat tervetulleita, mutta tavallisesti käyt palauttamassa villeimmät asukokonaisuudet takaisin myymälään.

Tunnistitko itsesi? Yli 40-vuotiaana tiedät jo tyylisi. Oma tunnistettava tyyli antaa sinulle lisää itsevarmuutta – ja juuri tämä on eräs seikka, joka tekee sinusta niin vastustamattoman!

Lue myös:

1 kommentti