Kauneus ja Terveys

Oletko pienirintainen? Pukeudu näin!

Oletko pienirintainen? Pukeudu näin!
Haluatko rintojesi näyttävän suuremmalta? Unohda toppaukset ja silikonityynyt - seuraavilla vaatteilla saat povesi näyttämään suuremmalta.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 25.11.2016

1. Pue päälle pusero, jossa on näyttävä yksityiskohta poven kohdalla. Esimerkiksi paitapusero rintataskulla tai röyhelöpaita pukevat tyttömäistä vartaloa. Valitse materiaaliksi ohuita ja laskeutuvia kankaita. Sinun kohdallasi ei ole edes mautonta, vaikka kankaan alta läpikuultaisi hieman rintaliivisi!

2. Käytä poolopaitaa: se saa ylävartalosi näyttämään runsaammalta. Myös muut umpinaiset pääntiet sopivat sinulle. Suuripovisen päällä umpinaiset pääntiet näyttävät raskailta, mutta sinun ylläsi vaikutelma jää tyttömäisen kevyeksi. Kokeile esimerkiksi o-kaula-aukkoista, aavistuksen kellohelmaista mekkoa: se näyttää päälläsi upealta!

3. Vastapainoksi umpinaisille päänteille myös v-aukkoiset puserot ja mekot sopivat sinulle. Suuripovisen vaarana on pursuileva rintavarustus, pienipovisena voit suotta pukea päällesi avarakaula-aukkoisen vaatteen. Kokeile esimerkiksi naruolkaimista slip-mekkoa: sen syvään uurrettu kaula-aukko luo vaikutelmaa suuremmasta povesta, lisäksi mekko laskeutuu kauniisti kurvittoman vartalon yllä.

4. Leikittele väreillä ja kuoseilla. Tunnetusti vaakaraitakuosi luo vaikutelmaa leveämmästä yläosasta. Pikkujoulukaudella näytät puolestaan upealta välkkyvässä paljettipaidassa. Strassit ja paljetit heijastavat valoa ja tuovat samalla kaivattua volyymia yläosaan.

5. Käytä olkapäät paljastavia vaatteita. Erityisesti trendikäs off the shoulder -paita on kuin sinulle tehty. Myös olkaimettomat mekot ja muut bandeau-yläosat imartelevat vartaloasi.

6. Asusteissa panosta kaulakoruun ja opettele käyttämään vyötä. Muodikkaalla choker-pannalla tai statement-kaulakorulla hämäät katseen kauniiseen yksityiskohtaan poven jäädessä varjoon. Vyöllä luot puolestaan vaikutelmaa tiimalasisiluetista.

7. Talvella pue päälle palmikkoneule: sen kohokuvio tuo samalla nostatuksen rintavarustukseesi. Vältä kuitenkin pukemasta päälle liian suuria yläosia, sillä ne saavat vartalostasi näyttämään muodottomalta.

8. Olemattoman poven sijaan käännä katse selkääsi. Pienirintaisena et välttämättä tarvitse rintaliivejä, näin olet etuoikeutettu käyttämään selästä avonaisia vaatteita. Sitä paitsi: on paljon tyylikkäämpää paljastaa selkä kuin liikaa rintavakoasi!

Muista myös nämä: käytä oikeankokoisia rintaliivejä ja kiinnitä huomiota ryhtiisi.

1 kommentti