Kauneus ja Terveys

Haluatko, että reitesi näyttävät kapeammilta? Lue nämä 7 vinkkiä!

Haluatko, että reitesi näyttävät kapeammilta? Lue nämä 7 vinkkiä!
Jos et halua huijata reitesi kapeammiksi, kokeile näitä keinoja!
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.2.2017

Pukeutuminen on kuin matematiikkaa: on tiedettävä oikea kaava, jolla ratkaista ongelma. Paksut reidet, kapea siluetti – seuraavilla vinkeillä se on mahdollista.

1. Pelaa väreillä eli suosi tummia sävyjä alaosassa. Tämä on mitä helpoin keino saada reidet näyttämään kapeimmilta. Vastakohtana panosta yläosassa vaaleisiin sävyihin – näin reitesi näyttävät vielä solakammilta.                                                                                                                             

2. Suosi suoraa tai boot cut -mallista housua. Päinvastoin kuin kuvittelet myös väljät, kauniisti laskeutuvat culottes-housut saavat reidet näyttämään kapeimmilta. Väljissä linjoissa ei haittaa, vaikka irrottelisit vaaleilla sävyillä, sillä housuhamemainen linja kätkee reiden paksuimman kohdan.

3. Tasapainota ylä- ja alaosan mittasuhteita. Lisää siis volyymia ylös! Esimerkiksi olkatoppauksilla, olkapäät paljastavalla tai trumpettihihaisella paidalla saat runsautta yläosaan. Vastapainoksi alaosa näyttää kevyeltä ja sopusuhtaiselta.

Paita 25 e, Lindex. Laukku 75 e, Other Stories. Housut 79 e, Cos.

4. Käytä hameita ja mekkoja. Helman ihannepituus ulottuu polvelle tai juuri sen alapuolelle. Kokeile esimerkiksi seuraava asusteyhdistelmää: pitkä, väljä neule ja musta polvipituinen, a-linjainen hame ja korkokengät.

Vältä tiukkoja ja lyhyitä hameita, jotka saavat tavallisesti reidet näyttämää korostuneen täyteläisiltä.

5. Käytä kapeakärkisiä korkokenkiä. Kun reisissä on pyöreyttä, tuo asukokonaisuuteen kulmikkuutta! Ja tiesitkö, että nuden väriset korkokengät saavat jalat näyttämään pidemmiltä — kokeile vaikka!

Tunikamekko 39,95 e, Lindex. Farkut 45 e, Kappahl. Avokkaat 89 e, &Other Stories.

6. Mikäli et tahdo luopua pillifarkuista, pue päälle tunikapaita, joka peittää reisien leveimmän kohdan. Laita vielä jalkaa korolliset nilkkurit.

7. Suosi alaosassa keveitä, laskeutuvia materiaaleja, kuten villaa, silkkiä ja viskoosia.

Lue myös:

Kommentoi »