Kauneus ja Terveys

Kokeile heti kevätmuotia!

Kokeile heti kevätmuotia!
Tekisikö mielesi pukea päälle jo jotain keväistä? Nappaa ideat väreihin ja kenkiin.
Julkaistu: 22.1.2017

1. Väriterapiaa kevätmuodissa

Pinkki, roosa, fuksia – kaikki tuon karamellivärin eri nyanssit käyvät. Pinkki on kauden kuumin sävy. Rohkeimmat verhoutuvat siihen päästä varpaisiin.  Lisää sorbettisävyä tyyliisi pieninä annoksina. Esimerkiksi neuleen alta pilkistävä pinkki paitapusero voi olla juuri se lisä, jota asusi kaipaa.

Kopioi catwalkilta: Yhdistä pinkki mustaan ja valkoiseen. Tuo värikolmikko näyttää yhdessä herkulliselta mutta tyylikkäältä.

Catwalk-kuvat Céline ja Valentino ss17, Leena Aro. T-paita 19 e ja nilkkurit 145 e, &Stories. Rannerengas 139 e , Balmuir.

2. Valkoiset kengänkorot

Kevätmuodin näytöslavoilla ehkä silmiinpistävin havainto oli valkoiset kengät. Nilkkuri, avokkaat, kitten hillit tai nahkasaappaat – kaikki käyvät, kunhan väri on valkoinen. 

Nyt siis tiedät, minkäväriset kengät hankit tänä keväänä. Ja mikä kätevintä: valkoiset korot tekevät tyylistä kuin tyylistä hetkessä kiinnostavamman. Aloita kokeilu yhdistämällä nuo valontuojajalkineet arkifarkkuihisi.

Catwalk-kuvat Victoria Beckham ja Hermes ss17, Leena Aro. Nilkkurit vasemmalta oikealle: MM6 Maison Margiela 425 e, Net-a-Porter. Topshop 32,95 e ja KG by Kurt Geiger 209,95 e, Zalando.

3. Isot ja prameat korvakorut

Korumuodin helmiin voit käydä kiinni heti. Tänä keväänä korumuodin kärjessä ovat statement-korvikset, väriblokkikorut, värikkäät choker-pannat ja moniriviset kaulakorut. Erityisesti vaikutteet haetaan voimanaisten aikakaudelta eli 1980-luvulta.

Tyylivinkki: Kerää kaulalle eripituisia riipuksia tai sido kaulalle pitkä sifonkihuivi. Muodikasta on myös ripustaa pitkä tasselikorvis vain toiselle korvalle.

Näytöskuvat: Roberto Cavalli, Saint Laurent ja Isabel Marant ss17, Leena Aro. Kirjavat korvakorut 160 e, Isabel Marant, Net-a-Porter. Monirivinen riipus 8 e ja kulmikkaat korvakorut 8 e, H&M. Oranssit hapsukorvikset 143 e, Katarina Makriyianni, Net-a-Porter.

Isabel Marant -mallisto ss 17, kuva Leena Aro.

Lue myös:

Kommentoi »