Kauneus ja Terveys

Miten meikata luomileikkauksen jälkeen?

Miten meikata luomileikkauksen jälkeen?
Meikkaaminen muuttuu, kun yläluomi ei roiku sotkemassa rajauksia ja luomiväriä tai kun silmän alla ei ole häiritseviä pusseja. Näin päivität meikkirutiinisi.
Julkaistu: 20.7.2015

Yläluomileikkauksen jälkeen 

Taivuta. Silmäluomileikkaus saa silmäsi näyttämään suuremmilta. Viimeistele efekti taivuttamalla ripset ripsentaivuttajilla ennen ripsivärin levittämistä.Kevennä. Kun luomi ei roiku, et tarvitse yhtä paljon meikkiä saadaksesi silmistäsi näyttävät. Ripsiväri ei tartu yhtä helposti yläluomeen, joten päivittäiskäytössä voit vaihtaa vedenkestävän maskaran tavalliseen.Vaalenna. Nyt kun meikki liikkuvalla luomella näkyy, ota kaikki ilo irti. Leikittele väreillä ja koostumuksilla. Raskaan luomen pullotusta on pitänyt yrittää hillitä tummilla mattaluomiväreillä. Nyt voit kokeilla myös vaaleampia sävyjä ja hienostunutta helmiäistä.Rajaa. Enää ei tarvitse pelätä, että roikkuva luomi sotkee rajaukset. Silmien rajaaminen on nyt helpompaa, koska riippuvaa luomea ei tarvitse kannatella toisen käden sormilla. Piirrä rajaus aivan ripsien tyveen. Jos haluat häivyttää silmien pyöreyttä, venyttä rajausta maltillisesti yli ulkonurkasta. Kokeile myös kissamaisia siipirajauksia.

Tee tumma varjostus luomivakoon tai kokeile beigeä sisäkajaalia, jos haluat silmistäsi vieläkin suuremmat.

Muista kulmat! Nyt kun katseet kiinnittyvät silmiisi, muista huolitella myös kulmakarvat. Harkitse myös kulmien kestovärjäystä tai pigmentointia. Varaa meikkiopastus tavaratalon kosmetiikkaosastolta tai kosmetologilta, jos meikkaaminen tuntuu vaikealta. Ammattilainen näyttää kädestä pitäen, miten onnistut.

Alaluomileikkauksen jälkeen 

Hoida. Hanki hyvä silmänympärysvoide, joka hellii ”uusia” silmänaluksiasi. Kun turvotus on kaikonnut, voit keskittyä kosteutukseen ja tummuuden häivytykseen.

Valaise. Kun silmäpussit ovat poissa, voit taas ottaa valokynän käyttöön. Sipaise sitä silmän sisänurkkaan, tummiin kohtiin, mahdollisten juonteiden pohjalle ja kulmaluun alle. Valokynällä voit myös pohjustaa liikkuvan luomen.

Lisää maskaraa. Silmäpussit ja ripsiväri alaripsissä eivät ole imarteleva yhdistelmä. Nyt voit harjata väriä myös alaripsiin – elleivät silmänalusesi ole kovin tummat.

Kokeile luomivärirajausta alaluomelle tai värikästä sisäkajaalia. Nauti siitä, ettei sinun tarvitse viedä huomiota pois silmänalusistasi.

Lue myös:

Kommentoi »