Miltä häpyhuulileikkaus tuntuu?

Miltä häpyhuulileikkaus tuntuu?
Miltä alapään kauneuskirurgia tuntuu ja mitä se maksaa? Kokenut nainen kertoo itse.
Julkaistu 17.7.2017

Parisuhteessa oleva, myyntialalla työskentelevä nainen kävi sisempien häpyhuulten pienennysleikkauksessa kolmekymppisenä. Leikkaus tehtiin yksityisellä lääkäriasemalla jo ennen kuin leikkauksista alettiin puhua muoti-ilmiönä. Hän kertoo alapään leikkauksesta nimettömänä:

"Menin leikkaukseen osittain kosmeettisista syistä. Toinen huulista oli niin paljon toista isompi, että siitä oli haittaa myös kuntosalilla.

Etsin tietoa netistä ja löysin paljon leikkauksessa olleiden kokemuksia. Lopulta varasin ajan lääkärille. Hän kertoi, että kyseessä on pieni operaatio.

Sain leikkausajan viikon päähän. Leikkaus ei pelottanut minua ollenkaan, koska lääkäri oli tehnyt niitä aikaisemminkin. Riskit olivat minusta pieniä."

Verta ja kipua pari päivää

“Haavani vuoti ja käveleminen sattui pari päivää. Seksiä en voinut harrastaa viikkoon. Olin kuitenkin todella helpottunut ja tyytyväinen lopputulokseen.

En tiedä, olisinko mennyt leikkaukseen nyt vanhempana yhtä helposti, mutta nuorempana häpyhuulten eriparisuus häiritsi minua paljon.

Leikkaus oli pieni ja vaivan arvoinen. Enää minun ei tarvitse hävetä sitä, että toinen häpyhuuleni on isompi."

Seksielämä vapautui 

“Seksi on ollut leikkauksen jälkeen entistä vapautuneempaa. Miksi turhaan kärvistellä asian kanssa, kun leikkaus on pieni ja edullinen?

Ennen leikkaukseen menoa kannattaa kuitenkin selvittää lääkäriltä, onko hänellä kokemusta leikkausten tekemisestä", leikkauksen kokenut nainen korostaa.

Mitä alapään kauneusleikkaus maksaa?

Helsinkiläisessä plastiikkakirurgisessa Siluetti Sairaalassa hinnasto on tämä:

Emättiminen muotoilu, vaginan muotoiluleikkaus maksaa 4 041 euroa.

Häpyhuulten muotoiluleikkaus maksaa 3 693 euroa.

KC-Clinicillä Tampereella hinta on tämä:

Häpyhuulten muodon korjaus alkaen 3 100 euroa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Lue myös:

Kommentoi »