Kauneus ja Terveys

Kurvikas nainen, ota mallia Jennifer Lopezin tyylistä

Kurvikas nainen, ota mallia Jennifer Lopezin tyylistä
Näillä vinkeillä kopioit Jenniferin arki- ja juhlatyylin.
Julkaistu: 23.12.2015

Siinä missä toiset päälle 40-vuotiaat naiset siirtävät syrjään vaatekaapistaan napapaidat ja muut paljastavat hepenet, jatkaa latinokaunotar Jennifer Lopez nuorekkaalla tyylillään.

46-vuotias näyttelijä, laulaja ja tyyli-ikoni rakastaa esitellä tiimalasivartaloaan mutta tekee sen tyylillä.

Jenniferin arkityyli

Poolopaita 29,99 e, ellos.fi. Rintaliivit 19,95 e, Gina Tricot. Hapsulaukku 29,99 e, Mango. Ylipolvensaappaat 214,95 e, Mai Plu Sensa, Zalando.fi.  Farkut 29,99 e, Gina Tricot.

Jenniferin arkityylin peruspilarit ovat peppua korostavat pillifarkut ja tiukat yläosat. Toisinaan naisen päällä nähdään jopa napapaitoja. 2000-luvun alun Jenny for the Block tyylistä on sentään tultu kauas, ja nyt lippis, tennarit ja massiiviset koruröykkiöt ovat vaihtuneet naisellisiin korkoihin ja minimalistiseen asukokonaisuuksiin. Silti: kurvien esittelemisestä ei tingitä – ja miksi pitäisi?

Usein naisellista tiimalasivartaloa kehotetaan välttämään tiukkoja pillifarkkuja, jotka korostavat takamusta. Jenniferin tyyliä katsoessa, ei voi kuin ihailla, kuinka upealta nainen näyttää piukoissa farkuissaan. Ota siis J.Lo:sta mallia: kaiva kaapista taas ne pillifarkut. Kaikkien sääntöjen vastaisesti yhdistä farkkuihin ylipolvensaappaat ja lisää kaveriksi syksyn trendivaate, tiukka poolopaita.

Punaisella matolla

Instagram-kuva.

Korkokengät 44,95 e, Nelly.com. Korvakorut 29,95 e, Snö of Sweden, Zalando.fi. Kirjekuorilaukku 29,95 e, Mango. Paljettimekko 29,99 e, Gina Tricot. Musta mekko 69,95 e, Miss Selfbridge, Zalando.fi.

Jenniferin juhlatyyli on silkkaa kimalteiden ja seksikkäiden asujen ilotulista. Erityisesti nainen on tunnettu paljastavasta mutta silti hienostuneesta tyylistään. Laulajatar suosii avonaisia v-päänteitä ja juhlamekkoja, joissa on useampi tirkistysikkuna.

Punaisella matolla treenattu vartalo tuodaan korostuneesti esille, eikä kenellekään jää epäselväksi, kuka on illan kuningatar. Väreinä tyyli-ikoni suosii kullan sävyä, hopeaa, valkoista ja jopa hyvin voimakkaita tehostevärejä, kuten keltaista tai vihreää. Sen sijaan asusteilla nainen harvoin prameilee. Tavallisesti glamour-tyylin viimeistelee pöyhkeä auki jätetty tukka.

Jos syvät kaula-aukot ja paljastavat mekot ujostuttavat, voit yhtä hyvin luoda hillitymmän Jennifer-tyylin, kun puet päällesi vartalonmyötäisen, pitkähihaisen mekon, mieluiten glitteri ja paljettiloisteisena. Tupeeraa tukkaan volyymia ja lisää nuden sävyistä huulipunaa.

Pääkuva: Instagram ja Instagram

Lue myös:

Kommentoi »