Adelen juhlatyyli hurmaa – O-vartalo, ota tästä mallia!

Adelen juhlatyyli hurmaa – O-vartalo, ota tästä mallia!
Uusi entistä tyylikkäämpi Adele on astunut estradille. Kultakutrin ääntä emme voi taata, mutta laulajattaren juhlatyylin voit kopioida helposti.
Julkaistu 11.12.2015

Adele on kutsunut Voguen haastattelussa kolmannen studiolevynsä olevan eräänlainen ”make-up album”.

Hän on todennut äitiyden muuttaneen naista suuresti. Samalla on tapahtunut myös tyylipäivitys: uusi Adele näyttää klassisen kauniilta mustissa vartalonmyötäisissä mekoissa ja eleganteissa koruissa. Laulajatar tuokin mieleen Hollywood-näyttelijättären menneiltä vuosikymmeniltä.

Adelen nykyinen tyyli on korostuneen naisellinen. Nainen ei pelkää esitellä kurvejaan ja omenavartaloaan, vaan tuo kauniisti vartalonsa esiin. Hän on oiva tyyliesimerkki O-vartalolle siitä, että omaa vartaloaan ei tarvitse peitellä säkkimäisillä tunikoilla tai väljillä housuilla. Kurvikkaiden mekkojen vastapainoksi nainen suosii mekkomalleja, joissa on hillitty pääntie ja ¾-pituiset hihat.

Mekko 29,95 e, Nelly.com. Avokkaat 245 e, Filippa K. Sormus 59 e, Thomas Sabo. Kynsilakka 6,90 e, Yves Rocher. Huulikiille 10,90 e, Lumene, Sokos.fi. Korvakorut 24,95, Snö of Sweden, Zalando.fi.

Juhlatilaisuuksissa Adelen yllä nähdään tavallisesti vartalonmyötäisiä pikkumustia milloin pitsisenä, silkkisenä tai kimaltelevana versiona. Lisäksi laulajatar on viehättynyt tiimalasisiluettia korostavista 1950-luvun tyylisistä kellohelmamekoista. Tyylin viimeistelee upea hunajanvaalea tukka, mustat kissamaiset rajaukset ja punatut huulet vaaleaa ihoa vasten. Kokonaisuus on selkeä, harkittu ja elegantti. Kaunista, vaikuttavaa – aivan kuten Adelen musiikki!

Pääkuvan lähteet: Instagram

Kommentoi »