Kauneus ja Terveys

Kopioi Sienna Millerin uusi tyyli!

Kopioi Sienna Millerin uusi tyyli!
Bobo-tyylistään tunnettu näyttelijä Sienna Miller on omaksunut uuden aikuisemman ja huomattavasti hillitymmän pukeutumislinjan.
Julkaistu: 2.10.2015

Siinä missä hiustyyli vaihtui pitkästä ultrablondista hunajanvaaleaksi polkaksi, on myös pukeutumisessa tapahtunut muutos konservatiivisempaan suuntaan. Inspiroidu näyttelijän uudesta ilmeestä ja kopioi Siennan look omaan vaatekaappiisi.

Farkut 49,95 e, Gina Tricot. Neule 169 e, Lexington. Poskipuna 15 e, &Other Stories.com. Sormus 3575 e, Efva Attling. Kiilakorkonilkkurit 109,95 e, Vagabond, Zalando.fi. Nahkalaukku 300 e, Furla.com.

Miksi pidämme? Yksinkertainen, helppo ja samalla elegantti asukokonaisuus. Tyylistä on riisuttu turha asusteilla koreilu. Okran värinen neule on sävyltään hillitty ja raikas. Mustien pillifarkkujen kanssa kokonaisuus ei ole synkkä tai tunkkainen, kun vaalea sävy pehmittää tyyliä. Okra on muutenkin hyvä vaihtoehto puhtaan valkoisen sijaan suomalaiselle kalvakkaalle iholle.

Paitapusero 29,95 e, KappAhl. Kynähame 120 e, Filippa K. Herrainkengät 44,90 e, Newlook.com. Villakangastakki 195 e, &Other Stories.com.

Yhdistä sama neule kynähameen kanssa. Kun kaipaat lisää vaihtelua, pue neuleen alle kauluspaita. Vaihda jalkaan herrainkengät tai avokkaat – makusi mukaan! Hillitty tyyli viimeistellään minimalistisella takilla. Yksinkertaisen kaunista!

Pääkuvan Instagram-kuvat täältä ja täältä.

Lue myös:

Kommentoi »