Kauneus ja Terveys

3 x kopioi fashionistan katutyyli

3 x kopioi fashionistan katutyyli
Muotiviikot pyörähtivät käyntiin viime viikolla New Yorkissa. Inspiroidu muotiviikoilla pyörivien muotivaikuttajien katutyylistä ja kopioi tyylit.
Julkaistu: 18.9.2015
Kopio pääkuvan asukokonaisuus seuraavilla vinkeillä. Asukokonaisuuden kaava on yksinkertainen, mutta sitäkin näyttävämpi.
Yhdistä lämmin neule ja pliseerattu midihame. Midimitta on syystyyliin juuri ideaali: hame on helppo yhdistää niin nilkkureihin, kumisaappaisiin, korkoihin kuin lenkkareihin. Tarvittaessa viimeistele tyyli vyöllä ja laita päähän trendikäs baskeri.
Pliseerattu hame 49,95 e, Zara. Neule 29,90 e, Uniqlo.com. Laukku 625 e, Longchamp. Aurinkolasit, Fendi. Vyö 205 e, Net-a-porter.com. Nilkkurit 94,95 e, Zalando.fi.Kuva: Giorgia Tordinin Instagram-tililtäSuunnittelijan ja trendikonsultin Giorgia Tordinin päällä nähdään maailman helpoin asu: paitapusero ja farkut. Tämä työasujen klassikko taipuu iltamenoihin, kun vaihdat työkassin pikkulaukkuun, lisäät roikkuvat korvakorut ja näyttävät korot. Valkoisen ja mustan paitapuseron rinnalla laajenna väripalettia murrettuihin väreihin. Kokeile ruosteenruskean tai oliivinvihreän sävyjä yläosassa. Kokonaisvaikutelma säilyy raikkaana, kun puet paidan rentojen farkkujen kanssa.Paitapusero 19,95 e, Gina Tricot. Avokkaat 84,95 e, Topshop, Zalando.fi. Farkut 29,99 e, H&M.com.
Kuva Thefashionguitarin Instagram-tililtäNew Yorkissa asuva The Fashion Guitar -blogisivuston pitäjä Charlotte näyttää mallia, kuinka värikäs viitta puetaan elegantisti. Kokonaisilme ei ole liian hippi, kun puet viitan neutraalinsävyisten, yksiväristen vaatteiden kanssa. Esimerkiksi farkkupaita on sopivan rouhea ja raikas valinta viitan alle. Yhdistä tyyliin moderni käsilaukku ja korolliset nilkkurit. Pohjoisen sääoloissa viitalla tai poncholla tarkenet vielä, kun puet alle lämpimän pooloneuleen.Laukku 1650 e, Givency, Net-a-porter.com. Nilkkurit 94,95 e, Zalando.fi. Viitta 52 e, Topshop.com. Farkkupaita 29,99 e, Mango. Hame 235 e, See by Chloe, Net-a-porter.com.
Lue myös:
Kommentoi »