Kauneus ja Terveys

Näin luot Kim Kardashianin tyylin

Näin luot Kim Kardashianin tyylin
Ihailetko salaa Kimin näyttävää olemusta? Näillä vinkeillä teet oman tyylikopion.
Julkaistu: 30.10.2015

Arkena

Kuvan lähde: Instagram

Korvakorut 29,95 e,  Snö of Sweden, Zalando.fi. Villakangastakki 79,95 e, H&M. Trikoomekko 39,95 e, Gina Tricot. Nahkalaukku 562,50 e, Michael Kors, Outnet.com. Sormus 220 e, Bottega Veneta, Mytheresa.com. Korkokengät 69,95 e, River Island, Zalando.fi.

1. Pukeudu vartalonmyötäisiin trikoovaatteisiin. Lyhyt, noin 160-senttimetrinen Kim Kardashian ei arkaile näyttää kurvejaan. Hän on vartalotyypiltään päärynä, mutta pukeutumisellaan hän korostaa vaikutelmaa naisellisesta tiimalasisiluetista. Kimin tavaramerkkeihin lukeutuvat puolipitkät trikoomekot, tiukat yläosat sekä kynähameet. Jos seurapiirikaunotar käyttää housuja, on jalassa tiukat pillifarkut trendikkäästi revittynä.

Kimin tyylin kultainen ohjenuora onkin tämä: tiukkaa sekä ylä- että alaosassa.

2. Luota perusväreihin. Kurvikkaan kaunottaren värikarttaan kuuluvat seuraavat sävyt: musta, valkoinen, harmaa, beige ja haalea pastelliroosa. Harvoin hänen yllään nähdään voimakkaasti kuvioituja vaatteita.

3. Lähisävyharmonia, kuten esimerkiksi beigen mekon ja kamelin sävyisen villakangastakin yhdistelmä toimii Kimillä. Huomaa, että erityisesti jälkimmäinen on naisen tavaramerkki.

4. Korkokengät – aina! Pukeutumisen tapaan nainen luottaa kenkävalinnoissaan perussävyihin.

5. Hillitty arkilaukku. Kim ei leuhki erikoisilla laukkuviritelmillä, vaan näyttävän ulkonäön vastapainoksi hänen käsivarrella keikkuu usein keskikokoinen arkilaukku.

Kuvan lähde: Instagram

Toppi 24,95 e ja hame 19,95 e, Gina Tricot. Choker-kaulakoru 4,99 e, H&M. Iltalaukku 49,95 e, River Island, Nelly.com. Sormus 8 e, Topshop.com. Korkokengät 42,95 e, Even & Odd, Zalando.fi.

Illalla

6. Paljastavat mekot, joissa on syvä v-pääntie tai reisille ulottuva helmahalkio. Povi ja sääret tulevat juhlatyylissä taatusti esille.

7. Mesh- ja pitsikankaat. Kimin iltatyylille on ominaista alusvaatteet paljastavat juhlaleningit.

8. Statement-kaulakoru. Ei riipuksia, vaan tiukka choker-kaulapanta.

9. Paljaat sääret. Ei sukkahousuja!

10. Hulppeat bling-korot.

Vaikka Kimin tyyli voi jonkun mielestä tuntua liian seksikkäältä, ei voi kuin ihailla, kuinka kaunotar korostaa ylpeästi omia naisellisia kurvejaan. Poimi Kimin tyylistä vinkkejä vaikka juhlakauden bilelookiin.

Pääkuvan lähde: Instagram ja Instagram

Lue myös:

Kommentoi »