Kuinka tuoda kasvot esiin hiusvärin avulla?

Kuinka tuoda kasvot esiin hiusvärin avulla?
Kasvot on helppo saada näyttämään kapeammilta pienen hiusvärikikan avulla. Katso Lauran raikas muutos!
9.10.2016

Laura on värjännyt hiuksiaan jo pitkään kauttaaltaan hyvin vaaleiksi. Nyt lakanamainen valkoisuus on alkanut kyllästyttää ja hiuksiin haluttaisiin hieman särmää.

Koska Laura halusi pysyä selkeästi vaaleassa yleisilmeessä, muutosta pituuteen lähdettiin hakemaan vaaleanruskeiden lowlightsien avulla. Selkeästi lisää särmää tuotiin vielä värjäämällä tyvi parin sentin matkalta hieman omaa sävyä tummemmaksi.

Lakanamaisesta ilmeestä ei ole enää tietoakaan, kun tummempi tyvi tuo kasvot aivan eri tavalla esiin. Hiukset saavat tyviväristä ja tummista raidoista lisää syvyyttä ja runsautta samalla kun kasvot näyttävät kapeammilta ja kehystetyiltä.

Mikäli oma hiustenvärisi tekee juuri oikeansävyistä tyvikasvua, värirajaa voi pehmittää raidoittamalla aivan rajan päälle pientä raitaa vapaalla kädellä. Tämä saa tyvivärin liukumaan ja yhdistymään vaaleaan latvaan upeasti!

Kirjoittaja on kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I´d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

Lue myös:

Kommentoi »