Kuivat latvat kiiltäviksi 10 minuutissa

Kuivat latvat kiiltäviksi 10 minuutissa
Saat terveesti hehkuvat hiukset, kun lisäät värin kiiltosävytyksenä. Trendisävy on kaneli.
Julkaistu 19.9.2016

Pehmeä ja luonnollinen kaneli punertaa kevyesti ja taittaa samalla kultaiseen ja ruskeaan. Trendikkäin vaihtoehto on säilyttää hiuksissa kesän vaalentamat ja kuivattamat latvat, jolloin saadaan esiin koko sävyjen kirjo kaikessa runsaudessaan.

Reetan latvoja on vaalennettu aiemmin balayage-raidoilla ja kesän myötä sävy on vaalentunut entisestään. Hius tuntuu karhean pörrööntyneeltä ja latvat ovat kuivat.

Hiukset haluttiin herättää henkiin mahdollisimman hellävaraisin keinoin, joten Reetalle päädyttiin tekemään nopea kiiltokäsittely.

Kiiltokäsittely kulkee eri värisarjoissa eri nimillä, mutta kyseessä on kevyt kestoväripohjainen sävytys, joka hoitaa sävytyksen kymmenessä minuutissa pesupaikalla. Väriseos koostuu halutusta väristä, miedoimmasta hapetteesta sekä hoitoaineesta, jolloin saadaan aikaiseksi mahdollisimman hellävarainen seos.

Mieto käsittely jättää vaaleat hiukset vaaleiksi ja tummat tummiksi, mutta se antaa kaikkialle hiuksiin halutun sävyisen valoa heijastavan pinnan. Reetan tapauksessa kanelin sävyt ovat tummissa hiuksissa punaruskeita, kun taas vaaleassa latvassa välkehtii kultakupari.

Upeat kaneliset sävyt saavat Reetan kasvojen ihon hehkumaan ja näyttämään entistä päivettyneemmältä. Parasta kiiltokäsittelyssä on sen tuoma upea kiilto, joka saa hiukset näyttämään todella terveiltä ja elinvoimaisilta! Hyvästi kuivat latvat.

Kiiltokäsittelyseoksessa oleva kermaisen paksu hoitoaine hoitaa hiuksia samalla, kun ne sävyttyvät. Sävy häipyy kauniisti ilman näkyvää tyvikasvua pesujen myötä. Se kestää hiuksissa parisen kuukautta. Kestoa on myös helppo pidentää sävyttävien hoitoaineiden kanssa ja hillitsemällä hiusten pesuväliä. Uusia trendisävyjä onkin helppo kokeilla nopealla kiiltokäsittelyllä!

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now. 

Kommentoi »