Voi hyvin

Kesän makuja merenrannalla


Merenrannan kauneus ja tuulen tuoksu hemmottelevat retkeilijää. Kesän kasvisten maut ovat parhaimmillaan!
Kuvat Riikka Kantinkoski

Meren- tai järvenrannalla voi viettää rentouttavan hetken nuotion tai pikkugrillin ääressä. Kasvisgrillissä mehevöityvät kauden herkut, kuten paprika, sipuli, tomaatti, maissi ja kesäkurpitsa. Tofu kruunaa aterian raikkaan vihersalaatin kera.

Kesänmakuinen grillivoileipä sisältää värikkäitä kasviksia, tofua ja maustettua tomaatti-yrttikastiketta. Maukkaita retkiruokia voi kokata myös kotona ja viimeistellä salaatit luonnonhelmassa. Tomaatti-vuohenjuustopiirasta voi napostella suoraan eväskorista.

Raikkaat tuoremarjaleivokset maistuvat jälkiruokana herkullisten kasvisten jälkeen.

Kesäillan menu veden äärellä

Tomaatti-vuohenjuustopiiras

Grillatut kasvikset

Tofu-kasvisgrillivoileivät

Rukola-cashewsalaatti

Tabboulehsalaatti

Intian kidneypapu-perunasalaatti

Caponata

Voimistava mustaherukkajuoma

Tuoremarjaleivokset

Julkaistu: 5.4.2018