Kauneus ja Terveys

Kaipaatko vinkkejä työpukeutumiseen? Katso nämä 5 ideaa!

Kaipaatko vinkkejä työpukeutumiseen? Katso nämä 5 ideaa!
Arkipukeutumisen tyylivinkit haetaan nyt retrovuosikymmeniltä. Vakosametti, röyhelöpaita tai ruutukuvioiset housut tekevät arkityylistä vivahteikkaamman. Tästä on tylsyys kaukana.
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.10.2016

OTA HALTUUN: VAKOSAMETTI ARKIPUKEUTUMISESSA

Kyllästyttääkö neule-farkut -yhdistelmä? Vaihda denim vakosamettiin ja koko työtyylisi saa aivan uudenlaisen ilmeen. Erityisesti sammarit ovat ihanteelliset tummissa sävyissä, kuten burgundin, sammalenvihreän tai petroolinsinisen väreissä.

Kun puet vielä neuleen alle kauluspaidan, olet trendikkäästi suoraan kuin 1970-luvun toimistomiljööstä.

Neule 219 e, Ganni. Samettihousut  260 e, Samuji. Nahkanilkkurit 110 e, Topshop. Laukku 59,95 e, Zara.

PÖYHELÖPAITA ON UUSI PAITAPUSERO

Kun kaipaat pikapäivitystä arkityyliisi, hanki röyhelöpaita. Asukokonaisuutesi saa hetkessä piristysruiskeen ja ripauksen juhlavuutta. Kun pidät muun tyylin pelkistettynä, ylipukeutuminen ei ole vaara.

Villakangastakki 89,95 e, Zara. Röyhelöpaita 36 e, Mango. Nahkahame 99 e, H&M.

LIIVIMEKKO IMARTELEE NAISELLISTA SILUETTIA

Paita-liivimekko -yhdistelmä on huomattavasti vartaloa imartelevampi vaihtoehto kuin hihallinen mekko, jonka päälle puet neuletakin. Ai miksi? Jälkimmäisessä naisellinen siluetti jää ikävästi neuletakin alle piiloon. Liivimekossa linjakkuus säilyy, kun suoraa linjaa ei katkaise neuletakin helma. Samalla huijaat myös lisää pituusvaikutelmaa.

Pue liivimekon alle valkoinen poolo: se on nyt trendikäs.

Poolopaita 10 e, H&M. Liivimekko 400 e, Samuji. Nilkkurit 149 e, Clarks, Stockmann.

Hanki ruutukuosihousut

Ruutu on uusi liituraita työpukeutumisessa. Älä pelästy, sillä ei kuosi sinusta pelleä tee, vaan arvokkaan näköisen, kunhan materiaalina on ryhdikäs villakangas. Sitä paitsi ruutukuosi kuuluu syksyyn siinä missä lehtikeli. Voit yhdistellä yläosaan vielä isoa ruutukuosia, kunhan sidot asukokonaisuuden yhdellä selkeällä värillä. Esimerkiksi punainen on hyvä voimaväri: se näyttää upealta neutraalinsävyisten ruutukuosivaatteiden kanssa.

Villakangastakki 175 e ja mokkanahkanilkkurit 125 e, Stories.com. Neule 19,95 e, Vero Moda, Zalando. Kaulahuivi 29 e, Topshop. Housut 50 e, Mango.

FLARET IMARTELEVAT VARTALOASI

Culottes-housut ovat saaneet kilpailijan vajaamittaisista flare-housuista, eikä ihme, sillä malli imartelee useimpia vartalotyyppejä luoden vaikutelmaa tiimalasivartalosta. Vajaamittaisen mallin hyötynä on, että voit esitellä päheitä nilkkureitasi, eikä lahkeen suu rispaannu maata laahatessa.

Yhdistä vajaamittaisiin flare-housuihin vartalonmyötäinen neulospaita ja viimeistele tyyli lempijakullasi. Laita jalkaan mieluummin tolppakorkoiset nilkkurit kuin matalat kannat.

Vinkki: vajaamittaiset flare-housut on helppo tehdä itse lyhentämällä leveälahkeiset housut nilkkapituisiksi.

Neulepaita 139 e, Ganni. Vyö 35,95 e, Massimo Dutti. Kaulahuivi 29,95 e, Lindex. Jakku 69,95 e, Zara. Farkut 40e, Mango. Avokkaat 280 e, Samuji.

Lue myös:

Kommentoi »