Kauneus ja Terveys

Nämä ovat alkusyksyn suosikkivaatteet!

Nämä ovat alkusyksyn suosikkivaatteet!
Tekisikö mielesi jo kurkistaa syysmuodin helmiin? Aloita kauden tyylikokeilut näillä avainvaatteilla.
Julkaistu: 9.8.2016

1. Suuret kukkakuosit

Tuliko kesä lymyttyä kukkamekossa? Jos kesämekkosi sattuu olemaan tummapohjainen ja suurella kukkaprintillä kuorrutettu, voit jatkaa sen käyttöikää vielä pitkälle syksyyn.

Syysmuotinäytöksissä vilahti tuon tuosta komeita kukkaprinttejä pitkissä helmoissa, ja jo nyt vaateketjujen rekeillä riippuu upeita luomuksia, jotka houkuttelevat ottamaan vastaan syystyrskyt lempeästi kukkamekossa.

Vinkki: Mikäli sinulla on spagettiolkaiminen kukkamekko, pue syksyllä sen alle poolopaita. Näin olet enemmän kuin ajan hermoilla, kun yhdistät kaksi trendiä: mekon ja poolopaidan.

Desigual AW16, Leena Aro. V-aukkoinen mekko 60 e, Mango. Maksimekko 49,95 e, Lindex.

2. Väriläiskä

Kirkas, räikeä, kuviollinen – mitä omaperäisempi, sen parempi! Näyttävät neuleet ovat selkeästi syksyn se juttu. Erityisen muodikkaalta näytät, kun yhdistät muhkean neuleen mokka- tai nahkaminihameeseen.

Emilio Pucci AW16, Leena Aro. Sinipohjainen neule 180 e, Diesel. Punainen neule 89,90 e, Ilse Jacobson.

3. Näkyvä askel

Kirjoita ostoslistallesi: värikkäät nilkkurit. Syyskauden ei tarvitse tarkoittaa synkistelyä, mikäli ennusmerkkeihin on uskominen. Herkullisen värisiä nilkkureita vilahti syysmuotinäytöksissä kuin sieniä sateella. Ja mikä ihaninta, värikkäät kengät pukevat jokaista vartalotyyppiä! Siispä tänä syksynä askel on erittäin korea.

House of Holland AW16, Leena Aro. Pinkit mokkanahkanilkkurit 140 e, Topshop.com. Punaiset nahkanilkkurit 79,95 e, Zara. Oranssit kengät 70 e, Mango.

4. Pitkä suojatakki

Viimeinkin muotirintamalla ajatellaan käytännöllisesti! Pitkä suojatakki on syksyn näyttävin uniformu, jonka voi pukea minkä tahansa asukokonaisuuden kanssa. Sinun tarvitsee vain päättää väri ja kuinka väljän lepakkotakin haluat.

Derek Lam AW6, Leena Aro. Takki 64,96 e, Missguided, Zalando.fi.

5. Salonkihousut

Mitä jos hyllyttäisit syyskaudella ne mustat kangashousut ja pukisit jalkaan murretun sävyiset, beiget tai harmaat salonkihousut? Valitse malliksi aavistuksen väljä, kauniisti laskeutuvat malli. Housun mitta on joko nilkkapituinen tai maata laahaavan ylipitkä.

Vinkki: yhdistä beigen sävyisiin ”keväthousuihin” murrettuja sävyjä tai kastajanvärinen neule, näin olet jo syysmuodin ytimessä. Lisää vielä tyyliin asusteet samasta värimaailmasta.

Bluemarine AW16, Leena Aro. Beiget housut 49,95 e, Zara. Kiiltäväpintaiset housut 75 e, Stories.com.

Pääkuva: Etro, Paul Smith ja Roberto Cavalli AW16, Leena Aro.

Lue myös:

Kommentoi »