Kauneus ja Terveys

Kopioi ammattilaisten tyylivinkit!

Kopioi ammattilaisten tyylivinkit!
Sininen kauluspaita, vähän leopardikuosia ja ripaus rentoa tyyliä, miltä kuulostaa? Muotivinkit muodin ammattilaisilta!
Julkaistu: 21.9.2016

Omistat ehkä valkoisen ja musta nappipaidan, mutta löytyykö kaapistasi vaaleansinistä kauluspaitaa? Jos ei, hanki sellainen. Pihistä vaikka miehesi kaapilta, ei haittaa vaikka malli on väljä. Kuten katutyylikuvista näkyy, tuo elegantti paita puetaan nyt rentojen farkkujen tai boheemin hameen kanssa.

Psst. Yhdistettynä syksyn murrettuihin sävyihin sininen paitapusero näyttää raikkaalta.

Instagram-kuvat: Lucy Chadwick, Linda Tol ja Olivia Palermo. Paitapusero 36 e, Mango.

Leopardikuosi ei ole vain näytöslavoilla vilahtava trendi, vaan se on muotikerman vahvassa suosiossa. Katumuotikuvaajat taltioivat toinen toistaan tyylikkäämpiä asukokonaisuuksia, joissa leopardikuosi oli pääroolissa suurena pintana niin päällystakeissa, paidoissa kuin hameissa.

Erityisen kiinnostava tyylivalinta on muotitoimittaja Giovanna Engelbertin yllä nähdyt leopardikuvioiset housut, jotka näyttävät samalla sekä villeiltä että eleganteilta. Kun tyylin sitoo mustalla liehuketakilla, voi samaan asukokonaisuuteen yhdistää sorbettiväriä ja voimakasta pantterikuosia. Miten helppoa!

Instagram-kuvat: Giovanna Engelbert ja Celine Aagaard. Neule 39,45 e, Lindex. Housut 60 e, Topshop.com. Kaulahuivi 19,99 e, H&M.

Käytännöllinen muoti – sitä me rakastamme! Kas tässä pukeutumisvinkkejä, joiden kopioiminen onnistuu kaikilta. Farkut ja Converset luultavasti omistatkin jo, joten ne voit viivata yli hankintalistaltasi. Seuraavaksi vain pätkäisemään lahkeet ja koluamaan kirpputoreilta pitkää nahkatakkia. Asukokonaisuuden tyylifilosofia tiivistyy seuraavasti: rento, käytännöllinen ja muodikas.

Instagram-kuva ja Alexa Chung. Flare-farkut 64 e, Bik Bok. T-paita 25 e Topshop.com. Converse-tennarit 74,95 e, Zalando.fi. Nahkatakki 420 e, Diesel.

Pääkuva: kuva 1, kuva 2, kuva 3, Instagram.

Kommentoi »