Kauneus ja Terveys

Jannika B: Yöunet ovat parasta kauneudenhoitoa

Jannika B: Yöunet ovat parasta kauneudenhoitoa
Laulaja Jannika B uskoo, että kauneus löytyy hyvistä yöunista ja ihmisen sisältä. Myös sukkahousuvoide auttaa.
Julkaistu: 4.7.2016

Jannikan viisi kauneussalaisuutta:

 

1. Nuku hyvin

Seitsemän kuukauden ikäinen tyttäreni on opettanut minulle, että hyvät yöunet ovat parasta kauneudenhoitoa, mitä voi olla. Pienen lapsen äitinä huomaa, että niitä ei kutsuta kauneusuniksi turhaan.

2. Syö terveellisesti

Minulla on atooppinen iho. Siinä näkyy heti, jos syön huonosti. Esimerkiksi suklaa ja sitruuna aiheuttavat iholleni ongelmia. Saan niistä ihottumaa ja punoitusta. Ihoni myös kuivuu ja näyttää elottomalta.

Siksi pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ja hyvää ruokaa. Käytän paljon vihanneksia, valitsen laadukkaita raaka-aineita ja suosin luomua.

3. Vältä aurinkoa

En ota aurinkoa kasvoille. Minulla on vitiligo eli valkopälvi, ja vitiligo palaa tosi helposti auringossa. Liiallinen auringonottaminen on muutenkin haitaksi.

4. Keskity sisäiseen puoleen

Olen äitiyslomalla, enkä aina tunne itseäni niin hehkeäksi. Olen huomannut, että kauneus tuleekin enemmän sisältä kuin ulkoa. Hyvä itsetunto perustuu sisäiseen kauneuteen, eikä siksi haittaa, jos ei aina ole ulkoisesti parhaimmillaan. 

5. Löydä suosikkituotteesi

Jos minun pitäisi nimetä yksi kauneusvinkki, se olisi Sally Hansenin Airbrush Legs -voide. En pidä sukkahousuista, mutta tämä on kuin sukkahousut purkissa. Käsittämättömän hyvä tuote, joka tekee jalkoihin todella kauniin mattapinnan ja antaa pikkaisen sävyä. Varsinkin kesällä mahtava tuote.

Kutinaa ja ihoärsytystä rauhoittava Avènen Xeracalm A.D Lipid-Replenishing Cream -voide on äärimmäisen hyvä atooppiselle iholleni. Se sopii myös lapseni iholle.

Lue myös:

Kommentoi »