Kauneus ja Terveys

Heitä hyvästit granny-hiuksille!

Heitä hyvästit granny-hiuksille!
Harmaat granny-hiukset on aika päivittää raikkaan sävyisiksi. Kokeile viileää pinkin häivähdystä!
Julkaistu: 24.10.2016

Harmaat granny-hiukset villitsivät vielä alkuvuodesta, mutta nyt on jo aika heittää vanhentavalle värjäykselle hyvästit. Vaalea sävy voi olla viileä muullakin tavalla, esimerkiksi raikas huurteinen pinkki nuorentaa hiusten ilmeen kertaheitolla.

Nannen hiukset olivat päässeet harmaantumaan viileillä taittosävyillä ja vahvoilla hopeashampoilla. Hiuksia oli vaikea saada kiiltävän ja terveen näköisiksi, joten harmaa päätettiin putsata pois ja sävyttää tilalle raikkaampi, kirkas vaalea.

Erityisesti takaosan kevyet raidat veivät pois tunkkaista harmautta. Huurteinen pinkki sävy tehtiin kiiltokäsittelyllä, joka saa hiukset näyttämään entistä terveemmiltä ja kiiltävämmiltä. Myös 10 sentin tasoitus hauraista latvoista vahvistaa koko hiuksen ilmettä ilman, että hius näyttää yhtään lyhyemmältä kuin lähtötilanteessa.

Huurteinen sävy sopii syksyn viimeisiin viileisiin päiviin upeasti! Sävyä on hyvä ylläpitää kotona hopeashampoolla, mutta samalla on hyvä pitää mielessä sekin, että edes vahvin hopeashampoo ei aina ole paras vaihtoehto. Hyvin vaaleat hiukset saavat helposti ylleen liian tunkkaisen ja harmaan ilmeen, mikäli hopeashampoo on hyvin sinertäväpohjainen. 

  • Värioppi kertoo: keltainen + sininen = vihreä. Violetti puolestaan on keltaisen neutralisoiva vastaväri!

Mikäli siis haluat taittaa keltaisuutta pois ilman harmaan vihertävää lopputulosta, tarkista, että hopeashampoosi on selvästi violettia sinisen sijaan.

Kirjoittaja on kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I´d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

Katso myös nämä:

Kommentoi »