Näin saat kasvot esiin hiusvärillä

Näin saat kasvot esiin hiusvärillä
Pehmeän vaaleaa hiusväriä lähdetään raikastamaan vaaleilla raidoilla, mutta toisinaan tilanne saattaa johtaa siihen, että kasvot hukkuvat hiusten väriin.
Julkaistu 7.4.2016

Hannelen hiuksia on vaalennettu jo pitkään ja nyt kaipasimmekin ilmeeseen uutta särmää ja kontrastia.

Koska Hannelen kulmakarvat ovat luonnostaan tummat, tyven värjääminen tummemmaksi tuntui luontevalta ratkaisulta, jotta kasvojen muotoa saatiin tuotua esille.

Myös haalistunut latva kaipasi uutta sävyä ylleen.

Tyviväriksi valittiin 7-tummuinen hyvin viileän sävyinen väri. Tyviväri liu’utettiin vanhaan vaaleaan väriin kevyillä vaalennusaineen sipaisuilla. Näin liukuma on luonnollinen eikä viivasuoraa värirajaa näy.

Latvan raikastamiseen riitti lopulta viileänsävyinen kiiltokäsittely. Tyveen valittiin kevytväri, jonka etu on siinä, että se vaalenee ajan myötä eikä näin ollen aiheuta dramaattista tyvikasvua.

Ja koska Hannelen on tulevaisuudessakin tarkoitus pitää vain tyvi tummana, pois kasvava vanha kevytväri on helppo ja nopea vaalentaa esimerkiksi raidoittamalla.

Sekä Hannele että kampaaja olivat todella innoissaan muutoksesta! Tummempi tyvi tuo Hannelen kasvot todella kauniisti esille ja viileät sävyt korostavat sinisiä silmiä ja ruusunsävyisiä poskia. Kulmakarvatkin saivat vihdoin parin.

Hiukset myös näyttävät entistä eläväisemmiltä ja syvempi tyvi tuo runsaudentuntua kokonaisuuteen.

Mikäli omia kasvoja ympäröi lakanamainen vaaleus, kevyttä tyviväriä voi hyvin harkita ilmeen skarppaamiseen. Kannattaa kuitenkin pysyä kevytvärissä ja vain asteen päässä lähtötilanteesta, mikäli toivoo edelleen helppoa ylläpidettävyyttä ja haluaa välttyä näkyvältä tyvikasvulta.

Yhdelläkin asteella saa jo ison muutoksen!

Hiusmuutoksen teki kampaaja Meeri Mäntylä. Tutustu Meerin hiusaiheiseen blogiin I´d rather hair you now.

2 kommenttia