
Treeni ja ravinto
Gluteeniton ja laktoositon fenkolikeitto
Maukas fenkolikeitto sopii mainiosti alkupalaksi.
6-8 annosta, valmistusaika 35 min
- 4 kpl fenkolia (noin 1 kg)
- 2 sipulia
- 3 rkl oliiviöljyä
- 7–8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 dl laktoositonta ranskankermaa
- suolaa
- valkopippuria
- Kuori ja paloittele sipulit. Paloittele fenkolit.
- Kuullota sipulia ja fenkolia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.
- Keitä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
- Soseuta keitto. Lisää ranskankerma ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat