Kauneus ja Terveys

Gluteeniton ja laktoositon fenkolikeitto

Gluteeniton ja laktoositon fenkolikeitto
Maukas fenkolikeitto sopii mainiosti alkupalaksi.
Julkaistu: 29.9.2015

6-8 annosta, valmistusaika 35 min

  • 4 kpl fenkolia (noin 1 kg)
  • 2 sipulia
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 7–8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 dl laktoositonta ranskankermaa
  • suolaa
  • valkopippuria
  1. Kuori ja paloittele sipulit. Paloittele fenkolit.
  2. Kuullota sipulia ja fenkolia hetki öljyssä kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.
  3. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
  4. Soseuta keitto. Lisää ranskankerma ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Kommentoi »