Kauneus ja Terveys

"En voi pukea samoja vaatteita kahta kertaa"

"En voi pukea samoja vaatteita kahta kertaa"
Kimi Räikkösen, 35, avopuoliso Minttu Virtanen, 28, paljastaa tyylinsä salat.
Julkaistu: 6.8.2015

Mintusta on nopeasti tullut formulavarikon tyylikuningatar. Mintun mukaan varikolla tosin kukaan ei kiinnitä hänen asuihinsa huomiota.

- Siellä keskitytään ihan muihin asioihin. Mediassa kisoista on tehty hirveä härdelli. Todellisuudessa sinne voisi muuten mennä vaikka lenkkareissa. Mutta toisaalta, nyt minulla on hyvä tekosyy shoppailla kisoihin aina uudet vaatteet, Minttu virnistää.

Mintun yllä Hervé Légerin upea valkoinen mekko, jota hän on kertaalleen käyttänyt formuloissa. Kuva: Milka Alanen. 

“En voi näyttäytyä varikolla kahta kertaa samoissa vaatteissa” 

Minttu on hiljalleen tottunut olemaan varikolla parrasvaloissa.

- Alussa en hymyillyt, koska en halunnut kuvattavaksi. Ja osaksi suhtautumiseni on johtunut siitä, että Kimi vihaa mediaa. Hän haluaa keskittyä vain olennaiseen. Mutta olen ymmärtänyt, että se kuuluu tähän hommaan, halusin sitä tai en. Robinin syntymän jälkeen olen ollut itsevarmempi ja hymyilevämpi.

Valmistautuminen kisamatkalle alkaa paria päivää ennen lähtöä. Silloin Minttu pakkaa Robinin vaatteet ja muut tarvikkeet.

- Kimi on kiitollinen siitä, että kuljen hänen mukanaan kisoissa, vaikka se vaatiikin minulta pienen lapsen äitinä paljon suunnittelua ja järjestämistä.

Omat vaatteensa hän pakkaa puoli tuntia ennen lähtöä. Hänellä on sekä Suomen että Sveitsin kodissa isot vaatehuoneet ja matkoille hän ottaa lempijuttunsa mukaan.

- En voi näyttäytyä varikolla kahta kertaa samoissa vaatteissa, koska silloin helvetti olisi irti. Siksi mietin nykyisin hieman etukäteen, mitä pakkaan mukaan itselleni.

Asu: mekko MaxMara, laukku Valentino, kengät Christian Louboutin. 

Tyylissä yksinkertainen on kaunista 

Mintun lempivärit ovat klassisia: mustaa, nudea, valkoista. Luottovaate on pikkumusta, jonka asusteena toimivat Tiffany & Co.:n Setting-kihlasormus, pienet korvakorut, äitienpäivälahjaksi saatu Cartierin kaulakoru ja ruusukultainen rannekello. Korkokengät viimeistelevät tyylin. Ne tuovat ryhtiä ja pituutta.

Minttu luottaa tyylissään muun muassa ranskalaiseen luksusmerkki Balmainiin. Vaatteensa hän ostaa useimmiten verkosta, kuten net-a-porterista. Minttu myöntää nykyisin ostavansa kalliimpia vaatteita ja asusteita, mutta aina hän on tykännyt shoppailla.

- Olen nuoresta asti ollut tarkka vaatteistani. Silloin olin poikamainen, mutta huolehdin että urheiluvaatteeni näyttivät hyvältä.

Tosin Mintullakin on ollut aikansa, kun hän on pukeutunut neonväreihin, mutta vuosien mittaan tyyli on selkeytynyt.

Asu: housut ja toppi Zara, kengät Christian Louboutin. 

Laadukasta ravintoa, unta ja kauneushoitoja 

Kauneudestaan Minttu huolehtii niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

- Käyn tosi paljon hoidoissa. Aina kun olemme reissussa, käyn kasvo- tai jalkahoidossa. Ne ovat omaa aikaani ja antavat usein enemmän kuin materialismionnellisuus.

- Ennen nukkumaanmenoa puhdistan ihon hyvin. Nukun niin paljon kuin mahdollista.

Kerran kuussa Minttu käy kampaajalla ja laitattaa säännöllisesti ripsienpidennykset ja geelilakkaukset kynsiin.

- Minulla on hiustenpidennyksiä omien hiusteni seassa. Pesen hiukseni arkena ja annan kuivua vapaasti. Minulla ei ole mitään ihmekikkoja.

Hyvinvointi pohjautuu laadukkaaseen ravintoon.

- Olen aina syönyt hyvin, mutta nyt huolehdin entistä enemmän, että jaksan arjessa. Korvaan huonoja yöunia hyvällä, ravitsevalla ruoalla.

- Juon paljon vettä, syön monipuolisesti ja otan purkista sen, mitä en saa ruoasta.

Asu: housut Zara, toppi BCBGmaxazaria, kengät Christian Louboutin, laukku Chanel.

Lue myös:

Kommentoi »