Kauneus ja Terveys

Näitä julkkisten hiustyylejä himoitaan nyt!

Näitä julkkisten hiustyylejä himoitaan nyt!
Kenen julkkiksen kuvan kanssa sinä menet kampaajalle? Sitä kysyimme lukijoiltamme. Selvisi, että suomalaisten laulajien hiuksia ihaillaan nyt eniten.
Julkaistu: 21.6.2017

Jenni Vartiainen

Suomalaisen laulajan ja lauluntekijän Jenni Vartiaisen pitkät, paksut ja upean kiiltävät hiukset tekevät moneen vaikutuksen. Laulaja viihtyi pitkään tumman ruskeassa hiusvärissä, mutta nyt hänet nähdään vaaleaverikkönä. Ombre-tyylinen tumma tyvi ja vaalea latva on ollut pinnalla jo pitkään, mutta ihastuttaa edelleen monia.

Paula Koivuniemi

Aina niin tyylikkään suomalaisen iskelmälaulajan Paula Koivuniemen hiukset ovat monen mieleen. Laulajan paksut ja tummat hiukset ovat usein kiharalla. Monet voivat samaistua Paulaan, sillä lyhyehkö ja kerroksittain leikattu malli sopii monelle.   

Kaija Koo

Suomalainen laulaja Kaija Koo tunnetaan tummasta ja rokahtavasta tyylistään. Artistin hiukset ovat paksut, pitkät ja kiiltävän mustat. Hänet nähdään usein rennoissa laineissa tai kiharoissa.

Anna Puu

Suomalaisen laulajan Anna Puun hyvä leikkaus ja upea hiusväri houkuttavat. Laulajan hiukset ovat vaihdelleet oranssista viileään blondiin ja ylipitkät otsahiukset kehystävät kauniisti kasvoja. Hänen upeat kampauksensa saavat myös ihailua osakseen.

Sanni

Pirteä ja räväkkä sininen hiusväri on suomalaisen laulaja-lauluntekijän Sannin tavaramerkki. Näyttävä sokkiväri hiuksissa kiehtoo monia. Artistin hiukset nähdään usein piikkisuorina, mutta pitkissä hiuksissa on paljon mahdollisuuksia tehdä erilaisia kampauksia.

Paula Vesala

Suomalaisen laulajan, sanoittajan ja näyttelijän Paula Vesalan hiukset ihastuttavat. Luonnollisen vaalea hiusväri ja skarppi pitkä polkka ovat monen mieleen ja sopivat hyvin pohjoismaiselle hiukselle.

Lue myös:

Kommentoi »