Kauneus ja Terveys

Pitkän polkan päivitys

Pitkän polkan päivitys
Kirkkaampi ja ryhdikkäämpi pitkä polkka tuo kevään myös kasvoille. Katso raikas muutos!
Julkaistu: 5.5.2017

Valon lisääntyminen luonnossa tuo esiin myös hattujen alla muhineet ja kellertymään päässeet vaaleat hiukset kaikessa kirjossaan.

Hannan luonnontaipuisia hiuksia on raidoitettu pitkään. Malli ei tahdo pysyä kuosissaan ja värikin pääsee herkästi kellertymään. Hiuksiin kaivattiin nyt selkeyttä ja kirkkautta, joka toisi kevään kasvoillekin.

Pitkä polkka leikattiin entistä tasaisempaan linjaan. Mitä enemmän hiuksissa on kevennystä ja kerrostusta, sen enemmän ne lähtevät taipumaan. Tyvikasvu ja latva kirkastettiin raidoittamalla ja sävyksi valittiin skandinaavisen kirkas vaalea.

Samalla kun Hannan hiukset saivat puhtaamman sävyn, myös iho kirkastui kauniin heleäksi! Väriä on nyt myös helpompi pitää kotona yllä, silllä pohjahiuksen sävy on vaaleampi. Tällöin hopeashampoot ja -sävytteet tarttuvat siihen helpommin.

Kirjoittaja on kampaaja Meeri Mäntylä, joka pyörittää päivätyönään FOLK Helsinki -kampaamoa ja kirjoittaa siinä sivussa hiusaiheista blogia I’d rather hair you now. Tervetuloa inspiroitumaan!

Kommentoi »