Martina Aitolehti: Kauneus lähtee pintaa syvemmältä

Martina Aitolehti: Kauneus lähtee pintaa syvemmältä
Hehkua Martina Aitolehden kasvoille tuovat luottotuotteiden lisäksi myös aamusmoothie ja puhdas ruoka.
Julkaistu 19.2.2016

Miten hoidat ihoasi?

Nukun öisin kahdeksan tuntia. Aloitan aamuni smoothiella, jossa on esimerkiksi lehtikaalia ja pinaattia. Moni kuvittelee, että smoothieiden valmistaminen on työlästä mutta ei se ole.

Kun hurahdin luomukosmetiikkaan, aloin kiinnittää huomiota myös siihen, mitä syön. Suosin luomua ja superfoodeja ja suosittelen niitä muillekin. Se näkyy kehossa, mitä suuhunsa laittaa.

Kerran kuussa käyn kauneushoitolassa Astara-hoidossa. Ihoa pehmentävä kaakaovartalohoito poistaa kehostani kuonaa ja turvotusta ja auttaa palautumaan treeneistä. Joka kuukausi minulle tehdään myös voimakkaampi Exuviance-kasvohoito.

Mikä on luottotuotteesi?

Käytän päivittäin Estelle & Thildin vartaloöljyä. Se imeytyy nopeasti ja tekee rapisevan kuivasta ihostani samettisen. Olen paljon altaassa, joten en pärjäisi ilman kyseistä öljyä. Käytän sitä aina suihkun jälkeen.

Lisäksi kosteutan ihoani myös Voimaruoan kookosöljyllä.

Mikä on kauneutesi salaisuus?

Uskon, että kauneus lähtee pintaa syvemmältä. Kun voi henkisesti hyvin, se näkyy hehkuna ulospäin. Itse käyn jatkuvasti keskustelua itseni kanssa ja tunnustelen, missä menen ja miten voin. Analysoin asioita, jotka tuntuvat itsestäni hyvältä ja vältän niitä, jotka tuntuvat pahalta.

Kommentoi »